Nejla Kargı Güzellik Şehri

Şirket Hakkında
Nejla Kargı Güzellik Şehri ; Huzurlu atmosferi, güvenli ve teknolojik donanımı, deneyimli ve güleryüzlü ekibi ile güzellik sektöründe, Yenimahalle İvedik Caddesi 123/4 adresinde hizmetinizdedir. Epilasyon, Depilasyon, Cilt Bakımları, Kalıcı Makyaj, Protez Tırnak, İpek Kirpik, Bölgesel Sıkılaşma ve İncelme, Selülit Bakımları-Vucut Şekillendirme, Tüm Anti-Aging ve Kırışıklık Yok Etme İşlemleri, İyonize Ayak Detox işlemleri kaliteden ödün vermeden uygulanmaktadır.
Nejla Kargı Güzellik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nejla Kargı Güzellik Şehri
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Cilt Bakım Ürünleri
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Nejla Kargı
Adres: İvedik Caddesi 123/4
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3341975
Web Sitesi: www.nejlakargiguzelliksehri.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nejla Kargı Güzellik firma bilgileri. Nejla Kargı Güzellik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nejla Kargı Güzellik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nejla Kargı Güzellik Şehri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-03-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.