Neon Reasürans & Sigorta Brokerlik A.ş Konya Selçuklu Şubesi

"Neon Reasürans & Sigorta Brokerlik A.ş Konya Selçuklu Şubesi"

Şirket Hakkında
REASÜRANS HİZMETİ
Neon Reasürans & Sigorta Brokerlik A.Ş Konya selçuklu şubesi olarak risklerin hesaplanması, ne kadarının reasüre edilmesinin uygunluğu konusunda çalışmalar yaparak sizlere raporlar sunmaktayız.
Reasürans basitçe sigorta edilmiş bir veya birden fazla riskin bir kısmının yada tamamının yeniden sigorta ettirilmesi demektir. Riskleri üstlenmek olan sigorta şirketlerinin bazen işler yolunda gitmeyebilir. Büyük hasarlar veya küçük ama çok sayıda risk aynı anda gerçekleşebilir. İşte bu durumlarda sigorta şirketleri hasar ödemelerinde zorlanmamak için reasürans sigorta yaptırırlar. Bu aynı zamanda bir sigorta şirketinin kendi sermayesi ile yüklenemeyeceği varlıkları, karşılamayacağı riskleri sigorta edebilmesini sağlar

Neon Reasürans & Sigorta Brokerlik olarak risklerin hesaplanması, ne kadarının reasüre edilmesinin uygunluğu konusunda çalışmalar yaparak sizlere raporlar sunmaktayız. Birçok sigorta firmasından teklifler olarak ortaklıklar kurmanız konusunda yardımcı olmaktayız.

Neon Reasürans & Sigorta Brokerlik A.Ş Konya Selçuklu şubesi olarak sizlere hizmet verdiğimiz konu başlıkları şu şekilde özetlenebilir
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Neon Reasürans & Sigorta Brokerlik A.ş Konya Selçuklu Şubesi
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
Yetkili Kişi: Murat Kaya
Adres: Musalla Bağları Mh.ruhibağdadi Sk.no:9a
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2337491
Web Sitesi: neonbrokerselcuklu.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Neon Reasürans & firma bilgileri. Neon Reasürans & adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Neon Reasürans & ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Neon Reasürans & Sigorta Brokerlik A.ş Konya Selçuklu Şubesi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-06-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.