Net Sayım Stok Ve Envanter Yönetimi Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Geçirdiği değişimin ardından bugünkü yapısına kavuşan Net Sayım, stok ve envanter sayımı konusunda profesyonel çözümler üretiyor. Net Sayım sektörde edindiği tecrübeyi, yenilikçi yapısıyla birleştirirerek müşterilerine etkin bir sayım hizmeti sunuyor.
Faaliyet alanlarımız arasında periyodik ve ani sayım hizmetleri, sayım planı belirlenmesi, müşterinin taleplerine göre yapılan sayım hizmetinin raporlanması, sayım sonuçlarının karşılaştırılması ve envanter sayımı yer alıyor.

Net Sayım, sektör ayırt etmeksizin portföyünde bulunan gıdadan medikale, perakende mağazacılıktan toptan satış dağıtım sektörüne kadar geniş bir müşteri yelpazesine hizmet veriyor.

Profesyonelliği bir kimlik haline getiren Net Sayım, stok sayım alanındaki tecrübesini kalite standartlarıyla da güvence altına almayı hedefliyor.
Net Sayım Stok
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Net Sayım Stok Ve Envanter Yönetimi Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Berat Cem Bakır
Adres: İzzetpaşa mah. Yeniyol cad. no: 14/11 Kat:5 Şişli/İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 7151430
Web Sitesi: http://www.netsayim.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Net Sayım Stok firma bilgileri. Net Sayım Stok adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Net Sayım Stok ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Net Sayım Stok Ve Envanter Yönetimi Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-03-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.