Netkon Tekstil

Şirket Hakkında
Netkon Tekstil, Yalova ili İsmetpaşa mah. Sedir sok. Tüzen2 apt No. 11 12 13 adresinde bulunmaktadır. Firma Tekstil / Giyim » Üniformalar ve İş Kıyafetleri sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi İsmail Korkmaz dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Netkon Tekstil olarak 35 yıllık tekstil tecrubemizi, iş elbiselerinde siz değerli müşterilerimize 2 yıldır Netkon Tekstil adı altında sunmaktayız. Ürettiğimiz iş kıyafetlerinde özen gösterdiğimiz konuların başında modelin rahatlığı, kullanışlı ve sağlam üretilmesi gelmektedir. Kullandığımız kumaşları; Boya, Ter Haslıkları, Yıkama Haslıkları (İşçi Sağlığı'da EN Normlarına Uygunluk) açısından inceleyerek titiz bir şekilde seçmekteyiz. Ürettiğimiz modelleri işçi moralini, iş performansını yükseltmesini hedefleyerek kendimiz tasarlıyoruz. Elbiselerimize firmamız bünyesinde, isteğiniz doğrultusunda serigrafi tekstil baskısı veya logo nakış yapmaktayız. Model gruplarına göre sıralanmış olan soldaki menüden ürünlerimizin resimlerine, kullanılan kumaş, renk bilgileri ve perakende fiyatı gibi detaylara ulaşabilir, arzu ettiğiniz ürünlerin kod numaraları üzerinden bize telefon veya e-posta yolu ile siparişlerinizi iletebilirsiniz
İletişim Bilgileri
Firma: Netkon Tekstil
Sektörü: Tekstil / Giyim » Üniformalar ve İş Kıyafetleri
Yetkili Kişi: İsmail Korkmaz
Adres: İsmetpaşa mah. Sedir sok. Tüzen2 apt No. 11 12 13
Şehir: Yalova
Ülke: Türkiye
Telefon: (226) - 8140001
Faks: (226) - 8140002
Web Sitesi: http://www.netkontekstil.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Netkon Tekstil firma bilgileri. Netkon Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Netkon Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Netkon Tekstil firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-09-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.