Netshop34 Bilişim Ve Haberleşme Sistemleri

Şirket Hakkında
Netshop34 Bilişim ve Haberleşme Sistemleri 2007 yıllından bu zamana kadar başta Telefon santralleri(PBX sistemleri) olmak üzere daha bir çok Telekomünikasyon ve iletişim sistemlerinin alt yapı ve donanımlarının kurulumu, Kurumsal Bilgisayar Notebook Satış, Bilgisayar Ağ ürünleri, Ram, Hardiskler, Yazıcılar, Cep telefonları, Web Tasarımı, İnternet Reklamcılığı, Güvenlik sistemleri çözümleri ve Bilgisayar Ürünleri, Server Güvenlik ve Linux windows Cözümleri için satış, montaj ve montaj sonrası destek hizmetleri vermektedir.
Netshop34 Bilişim Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Netshop34 Bilişim Ve Haberleşme Sistemleri
Sektörü: Telekomünikasyon » Santral
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Teknolojik Ürünler
Yetkili Kişi: Bülent Atınç
Adres: Küçükbakkalköy Mah. Ali Ay Sokak.no:15/10 34750 Ataşehir / Istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 2011795
Web Sitesi: http://www.netshop34.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Netshop34 Bilişim Ve firma bilgileri. Netshop34 Bilişim Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Netshop34 Bilişim Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Netshop34 Bilişim Ve Haberleşme Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-05-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.