Netsis Akademi Eğitim Merkezi

Şirket Hakkında
Sektörel bilinirliğe sahip Netsis Akademi Eğitim Merkezi bünyesindeki uzman eğitimcilerinin referansı ve desteğiyle öğrencilerin iş hayatına güçlü bir başlangıç yapmalarını sağlamaktır. Bu eğitimler aracılığıyla öğrencilerimizin başarılı ve iş dünyasının her yönüyle "aranan bireyleri” olmaları sağlanmaktadır. Sektörde önemli bir referans olarak kabul gören Netsis Onaylı Kullanıcı Sertifikası’yla mezun öğrencilerimize İş Garantisi sağlanmaktadır.
Netsis Akademi Eğitim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Netsis Akademi Eğitim Merkezi
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Kurumsal Eğitim
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Bireysel Eğitim
Yetkili Kişi: Netsis Akademi
Adres: Beşiktaş - Çekmeköy - Kadıköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 9990414
Web Sitesi: www.netsisakademi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Netsis Akademi Eğitim firma bilgileri. Netsis Akademi Eğitim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Netsis Akademi Eğitim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Netsis Akademi Eğitim Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-10-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.