Neturad Trading&logistics

Şirket Hakkında
Neturad Trading&logistics, Yurtdışı ili Ossenstraat 32 adresinde bulunmaktadır. Firma Deri Ürünleri / Ayakkabı » Ayakkabı sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Ertan Erol dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Neturad Trading&logistics
Sektörü: Deri Ürünleri / Ayakkabı » Ayakkabı
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
Yetkili Kişi: Ertan Erol
Adres: Ossenstraat 32
Şehir: Yurtdışı
Ülke: Hollanda
Telefon: (010) - 2131226
Faks: (010) - 2131226
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
İs Birligi
Ithalat ve Ihracat danismanligi yapilir. Urunlerinizi en iyi sekilde dis pazarlarda pazarlanir.Aradiginiz urunler ve mamuller bulunur.her turlu gumruk...
Isbirligi
Ben Hollandada faliyet gosteren Neturad Trading&Logistics in sahibi Ertan Erol um Turk ayakkabilarini Hollanda ve diger Avrupa ulkelerinde pazarlamak ...
Neturad Trading&logistics firma bilgileri. Neturad Trading&logistics adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Neturad Trading&logistics ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Neturad Trading&logistics firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-01-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.