Neumo Mühendislik Ve Paslanmaz Çelik San.tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Neumo; 1947 yılında Almanya’da gıda , içecek, ilaç ve kimya endüstrilerinde ihtiyaç duyulan paslanmaz çelik boru, boru elemanları, bağlantı elemanları, akış kontrol ekipmanları üretimi ve temini amacıyla kurulmuştur.

Avrupa’da bu amaca yönelik çalışan en büyük ve yaygın faaliyet gösteren firmalardan biridir. Kaliteli üretim, zamanında teslim, iyi teknik hizmet ve müşteri isteklerini karşılamak NEUMO ‘nun temel ilkeleridir. NEUMO firmaları kendilerini bu doğrultuda oluşturur ve geliştirirler.

Neumo Mühendislik ve Paslanmaz Çelik San. ve Tic.Ltd.Şti., NEUMO-EHRENBERG grubunun bir üyesi olarak 1999 yılında İstanbul’da kurulmuştur.

Bağlantı elemanları ve ekipmanları, vanalar ve kaynaklı ekipmanlar konusunda başarıyla faaliyet göstermekteyiz.Ürünlerimizin kimya, petro-kimya, ilaç, gıda ve benzer endüstrilerde dayanıklılığı kanıtlanmıştır.
Bütün bunların yanında özel ürünlerin imalatı ve montaj çalışmalarını da deneyimli elemanlarla sürdürmekteyiz. Paslanmaz Çelik boru, vana ve bağlantı elemanlarında geniş stok olanakları ile müşterilerimizin acil ihtiyaçlarında hizmetlerindeyiz.

NEUMO; paslanmaz çelik imalat ve uygulamalarında deneyimlere dayanan uygulanabilir çözümler önerir ve ekonomik, verimli, uluslararası tecrübe ile hizmet sunar. Mühendislik problemlerinin çözümünde deneyimli ve uzman elemanlarımız müşterilerimiz için avantajdır.

Paslanmaz çelik ürün imalatı için deneyim, üretim kapasitesi, ürün yelpazesi ve tasarım çok önemlidir.

Neumo Mühendislik ve Paslanmaz Çelik Şirketi, ISO 9001:2008 sertifikalarına sahiptir.
Neumo Mühendislik Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Neumo Mühendislik Ve Paslanmaz Çelik San.tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Gıda Makineleri
Yetkili Kişi: Not Available
Adres: Sanayi Sitesi 6.Cad. No: 19 Beylikdüzü
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8750141
Web Sitesi: http://www.neumo.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Neumo Mühendislik Ve firma bilgileri. Neumo Mühendislik Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Neumo Mühendislik Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Neumo Mühendislik Ve Paslanmaz Çelik San.tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-12-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.