Nevresim Dünyası

Şirket Hakkında
Türkiye’nin en büyük ev tekstili ve ev aksesuarları e-ticaret sitesi NEVRESİM DÜNYASI !

1960 yılında kurulan Bayramoğlu Alışveriş Merkezleri bünyesinde olan Nevresim Dünyası 2007 yılından bu yana sizlere ev tekstili ve ev aksesuarları konusunda sorunsuz hizmet vermektedir.

Şirketimiz 2009 yılında Bayramoğlu Group tarafından bünyesine alınmış olup E-ticaret sektörüne ve ev tekstili kategorisine yeni bir soluk getirmiştir.

Sizlere hizmet verdiğimiz merkez ofisimiz, ürünlerinizin teslimatını sağladığımız 1500 m2’lik depomuz ise İstoç Ticaret Merkezi’nde bulunmaktadır. Ürün skalamızın her geçen gün genişlediğini ve markalarımızın artışıyla doğru orantıda olduğunu siz değerli Nevresim Dünyası müşterilerinin gözleri önüne sermekteyiz. 2009 yılından bu yana sunduğumuz hizmet ve %100 müşteri memnuniyeti ilkemiz sayesinde siparişleriniz en hızlı şekilde sizlere teslim edilmektedir.Aynı zamanda sipariş sonrası verdiğimiz destek ve sizlerin değerlendirmeleriyle Nevresim Dünyası Ev Tekstili kategorisinde zirveye taşımıştır.
Nevresim Dünyası
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nevresim Dünyası
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil ve Konfeksiyon Yan Ürünleri
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
Yetkili Kişi: Adem Tufan Kocabaş
Adres: İstoç Ticaret Merkezi 45. Ada Numara 29-31-33
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4452445
Web Sitesi: https://www.nevresimdunyasi.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nevresim Dünyası firma bilgileri. Nevresim Dünyası adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nevresim Dünyası ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nevresim Dünyası firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-03-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.