New College Manchester

Şirket Hakkında
New College Manchester’a Hoş geldiniz
Sadece Turk ogrencilere ozel Ingilizce Dil Paketleri hakkinda detayli bilgi icin lutfen Andrew Finch ile iletisime gecin: Andrew.finch@newcollegemanchester.com

Kolejimiz Manchester’in tam merkezinde yer almakta ve yüksek kalite standartlarında sunulan eğitimi, güler yüzlü çalışan personel kadrosu ile uluslar arası alanda büyük bir üne sahiptir. 2012 Nisan ayında yenilenmiş olan kolejimiz, yeni görünümüyle birlikte tam donanımlı dersliklere sahiptir. Bu modern ve içten ortamda öğrenci olmanın tadını çıkarabilirsiniz. Uluslar arası öğrenciler için olumlu ve heyecan verici bir yerdir. Burada dil bilginizi, becerilerinizi ve İngilizce dilinde kendinize olan güveninizi geliştirmek de mümkün olacaktır.

Sizlere farklı çeşitlerde kurslar sunuyoruz:

Genel Ingilizce
IELTS / TOEFL hazırlık
Iş Ingilizcesi
Akademik Amaçlı Ingilizce
Bire bir dersler
New College Manchester
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: New College Manchester
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Dil Eğitimi
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Dil Okulu
Yetkili Kişi: Ovez Ovezov
Adres: Murray House/85 Picadilly/M1 2DA/United Kingdom
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (161) - 2334291
Web Sitesi: http://www.newcollegemanchester.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
New College Manchester firma bilgileri. New College Manchester adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda New College Manchester ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

New College Manchester firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-06-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.