Nework Dost

Şirket Hakkında
MİSYONUMUZ

•Öncelikle İstanbul da yer alan kurumsallaşmış firmalar ile SATIŞ , SATIN ALMA ve KİRALAMA seçenekleri çerçevesinde bir ÇÖZÜM ORTAĞI olabilmektir.

•ÇÖZÜM ORTAKLIĞI faaliyetlerinde , DÜRÜST YAKLAŞIMIN ve ADİL PAYLAŞIM NEWORK ün öncelikli faaliyet prensipleri içinde yer almasını sağlayarak hizmet alanını genişletmek bir diğer önceliğimizdir.

----------------------------------

VİZYONUMUZ

•Bir şirketin VİZYON u , o şirketin faaliyet gösterdiği sektörde gelecekte NEREDE olmak istediğine dair kurduğu hayaldir.

•NEWORK olarak hayalimiz , yaptığımız işin boyutu ne olursa olsun , her MÜŞTERİMİZİN ve ÇÖZÜM ORTAĞIMIZIN , NEWORK den önce olduğu gibi NEWORK süresince de bizlerden memnuniyet ve tebessümle bahsetmelerini sağlamaktır.

----------------

DEĞERLERİMİZ

NEWORK

•ADİL ve EŞİTÇİ olmayı

•ÇALIŞKAN ve İŞ AHLAKI DEĞERLERİNİ daima önde tutmayı

•ÇAĞDAŞ VE GÜVENİLİR olmayı

Öncelikli iş değerleri ve prensipleri olarak belirlemiştir.
Nework Dost
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nework Dost
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat / Emlak Diğer
Yetkili Kişi: Tekin Tufan Mir
Adres: Çınar Mah Kadir Has Caddesi No 12 Küçükyalı
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4890505
Web Sitesi: www.nework.com.tr
Ürünleri
PENDİK GÜZEL YALI SATILIK 850 M2 6 KATLI ASANSÖRLÜ KÖŞE BAŞI KABA İNŞAAT YAPILMIŞ ALICI KENDİ ZEVKİNE GÖRE İÇ ZAYN YAPABİLİR KOMBİLİ ULAŞIMA YAK...
ACIBADEM KİRALIK DÜKKAN 3 KATLI 270 M2 GİRİŞ 100 M2 ÇEKME KAT 80 M2 BODRUM 90 M2 SIFIR ÖN KULLANIM ALANLI OTOPARKLI ...
İDEALTEPE KİRALIK ARSA 6500 M2 KÖŞE ARSA TOPLAM 100O M2 TEK KATLI KAPALI ALAN YAPILABİLİR 5+5 KONRAT YAPILIR TALİP OLANLARIN REFARANS VE PROJE �...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nework Dost firma bilgileri. Nework Dost adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nework Dost ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nework Dost firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-09-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.