Nfs Bez Çanta

Şirket Hakkında
FUAR, SEMİNER, SEMPOZYUM VE HER TÜRLÜ ORGANİZASYONLARDA VE AYNI ZAMANDA PERAKENDE SATIŞTA MÜŞTERİLERİNİZE FİRMANIZI VE ÜRÜNLERİNİZİ TANITMAK, REKLAMINIZIN DAHA KALICI OLMASI İÇİN EN ETKİLİ ÇÖZÜM...


Polipropilen kumaştan yapılmış % 100 geri dönüştürülebilir çevre dostu çantalarımız, Nonwoven(Tela), 65 gr / 80 gr / 100 gr. lık kumaşlardan, renkli, tek renk, körüklü ve körüksüz olmak üzere, istenilen boy ve ebatlarda üretilmektedir.Fiyatlar istenilen ebat, baskı rengi ve sipariş sayısına göre değişmektedir.

Nonwoven-Tela çantalar çevre dostu, geçirmez özelliği, hava geçirgenliği, yumuşaklığı ve uzun ömürlü olması nedeniyle kullanışlıdır. Alışveriş, promosyon, hediyelik eşya ve birçok diğer kullanımlar için mükemmeldir. Müşterileriniz için kalıcı olması yanısıra, gittikleri her yerde çantaları kullanabildikleri için firmanızın promosyonu en kalıcı şekilde devam edecektir.
Nfs Bez Çanta
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nfs Bez Çanta
Sektörü: Hizmet » Promosyon
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Nuri Özyavuz
Adres: Yeni Mah.kardeş Kazan Cad.lalezar Apt.9/e
Şehir: Karabük
Ülke: Türkiye
Telefon: (545) - 7123078
Web Sitesi:
Ürünleri
Polipropilen kumaştan yapılmış % 100 geri dönüştürülebilir çevre dostu çantalarımız, Nonwoven(Tela), 65 gr / 80 gr / 100 gr. lık kumaşlardan, renk...
işletmemiz bez çanta üretimi yanında dış ticaret yapmaktadır, müşterilerimizin talepleri doğrultusunda salça, kurutulmuş meyve, bakliyat ürünleri ve...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nfs Bez Çanta firma bilgileri. Nfs Bez Çanta adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nfs Bez Çanta ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nfs Bez Çanta firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-03-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.