Niğdemir Mermer İnş.san.tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
1995 yılından günümüze yapı bitirme elemanı üretimi yapmakta olan firmamız 2005 yılından sonra şirketleşerek büyüme ve gelişimine hız vermiştir.

Firmamız TSE üretim belgesi standartı ile çalışan, ilimizdeki ilk ve tek firma olma özelliğini korumaktadır.

Karo ve hazır basamak imalatı ile yapı sektörüne giren firmamız kısa zamanda adını duyurmuş ve zaman içerisinde mermer, granit, andezit, traverten ve çimstone üretim ve işleme alanında faaliyetini sürdürerek bu alanda markalaşmıştır.

Yaşanan mekanların keyfine ulaşmak adına çalışmalarımıza "Ekmeği taştan çıkarmak" sözünü felsefe edinen firmamız yüksek müşteri memnuniyetine paralel, daha iyi ve kalitede üstünlük için çalışmalarını sürdürmektedir. Geleceğin mekanlarını geçmişin motifleri ve taşın doğallığı ile birleştirip şehrinizi ve binalarınızı yaşanır hale getirmekteyiz.

Amacımız, makina ve el işçiliğinin karışımıyla taşa hayat vermektir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Niğdemir Mermer İnş.san.tic.ltd.şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Maden Ürünleri
Yetkili Kişi: MURAT DEMİR
Adres: ÇİMSA ÇİMENTO FAB.YOLU D.S.İ. KARŞ.
Şehir: Niğde
Ülke: Türkiye
Telefon: (388) - 2131532
Faks: (388) - 2322518
Web Sitesi: http://www.nigdemir.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Niğdemir Mermer İnş.san.tic.ltd.şti firma bilgileri. Niğdemir Mermer İnş.san.tic.ltd.şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Niğdemir Mermer İnş.san.tic.ltd.şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Niğdemir Mermer İnş.san.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-01-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.