Niğkrom Gıda Makine İmalat Otomasyon

Şirket Hakkında
Gıda makineleri ve ekipmanları imalatı, makine bakım onarım ve revizyon işleri, fabrika kurulum ve hat montajı işleri, fason parça imalatı, makine imalatı yapmak. Meyve suyu ve süt sektörünün havuzları, eşanjörleri, pastörizatörleri, vidalı pres, maişe tankları, stok tankları, ısıtma ve soğutma sistemleri, boru hatları, kaynak işleri, revizyon işleri, fabrika kurulum işleri yapmaktayız. Gıda makine ve imalatında her türlü projeyi değerlendirerek, tasarım ve projesini hazırlamaktayız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Niğkrom Gıda Makine İmalat Otomasyon
Sektörü: Makina » Kaynak
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: Mustafa Demir
Adres: İlhanlı Mahallesi Ata Sanayi Sitesi Yüzyıl Sokak No:75
Şehir: Niğde
Ülke: Türkiye
Telefon: (535) - 9361051
Web Sitesi: www.nigkrom.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Niğkrom Gıda Makine firma bilgileri. Niğkrom Gıda Makine adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Niğkrom Gıda Makine ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Niğkrom Gıda Makine İmalat Otomasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-07-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.