Nioya Bilişim

Şirket Hakkında
Bilişim sektöründe seyirci değil oyuncu olun

Nioya Bilişim, Türkiyenin önde gelen web tasarımı ve bilişim firmalarında uzun yıllar çalışmış kişilerin 2007 yılında; tasarım, yazılım, tescil ve eğitim hizmetleri vermek amacıyla kurmuş olduğu bir firmadır.

Konusunda uzman olan kadromuz, teknolojiyi verimli ve etkin kullanabilmek için; bilişim, reklam, iletişim dünyasını ekip olarak yakından takip etmektedir.

Ürettiğimiz kalıcı çözümler sayesinde, işletmelerin en az maliyetle ve en kısa sürede başarılı bir biçimde kurumsal değişim yaşamalarını amaçlamaktayız. Bu çözümleri üretirken, bilişim teknolojileri bilgi birikimi ve deneyimi ile ihtiyaçlara en uygun ve en iyi çözümleri sunmak ve onları günün teknolojisine ayak uyduracak bir hale getirmek vizyonuyla yola çıkıyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Kaliteden ödün vermeden, profesyonelce...

Markanızı en iyi şekilde ifade eden estetik logo tasarımları ve aynı dili konuşan çalışmalar ile bütünleşik bir hizmetle firmanızın kurumsal kimliğinizi oluşturuyoruz.

Müşterilerinize en uygun ve güvenilir web sitesini sunabilmeniz için size yardımcı oluyoruz. Size özel olarak yaptığımız tasarımı, yazdığımız kodlarla birleştirerek web sitenizi hazır hale getiriyoruz.

Tanıtım çalışmalarınız için modern çizgilerde ve profesyonelce tasarlanmış, sizi en iyi şekilde ifade edebilecek broşür ve afiş tasarımları hazırlıyoruz.

Müşterilerinize detaylı ve interaktif bir şekilde sunmak istediğiniz hizmet ve ürünlerinizde size kolaylık sağlayacak olan interaktif cd�lerin de tasarım ve baskısını gerçekleştiriyoruz.
İletişim Bilgileri
Firma: Nioya Bilişim
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: Nioya Bilişim
Adres: Altıyol Çilek Sk. Önder İşhanı No:8/8 Altıyol / Kaıdköy / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3366331
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: www.nioya.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nioya Bilişim firma bilgileri. Nioya Bilişim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nioya Bilişim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nioya Bilişim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-12-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.