Nitrex Nitril Eldiven

"nitril eldiven üretimi"

Şirket Hakkında
Hakkımızda


Tekstil ürünleri üzerine promosyon ve İş Güvenliği ekipmanları alanında ülkemizde ve dünyamızda yaşanan birçok olumsuzluğa karşın, gelecek binyıla daha bir umutla bakmak, yaşamımızı çevremizle birlikte kalkındırmak, ilişkilerimizi insanlığın ortak ahlaki değerlerinin bütünlüğü içerisinde geliştirmek amacıyla, imalat ve ihracat kulvarındayız…
FİRMAMIZ ;SİZLERE , TEKSTİL PROMOSYON ve İŞ GÜVENLİĞİ MALZEMELERİ ALANINDA ÇAĞDAŞ KALİTE BİLİNCİYLE ÜRETTİĞİ PROMOSYON ÜRÜNLERİ-İŞ ELDİVENLERİYLE SATIŞLARINIZDAKİ GELİŞİMİNİZDEN SORUMLULUK DUYARAK, UYGUN FİYATLARLA, SAĞLIKLI-HIZLI ÇÖZÜM ODAKLI YÖNTEMLERİYLE HİZMET SUNAR.
Sizler de; iş alanında müşterisinin geleceğini düşünen, insana, eğitime, bilime, sürekli gelişmeye inanan, yaşama, çevreye, kültür ve sanata değer veren, saygı duyan, hergün gelişme yolunda yenilikler yaratabilen, üretmiş olduğu ürünleriyle sizi her alanda daha yukarılara taşımak isteyen , mutluluğu ve umudu paylaşan, profesyonel bir ekiple, çalışmak ve işbirliği yapmak istemez misiniz?
İş alanınızdaki gelişme yolculuğunuzun sinerjik bir parçası olarak katkılarımızın keyfine vararak mutlu ve umutlu bir yaşamı birlikte paylaşalım.
MİSYON;

"İnsana, üretilenlere ve , iş yaşamına saygı" ‘ nın temel değer olduğu; verimli, keyifli ve yaratıcı bir paylaşım ortamı oluşturma yoluyla, bugünü geliştiren, geleceği sağlıklı kurmayı amaçlayan ürün ve hizmetlerle, ilişkide bulunduklarımıza değer yaratmaktır.
VİZYON ;

Bireysel ve kurumsal performansın sürekli gelişimini sağlama amacıyla BEKLENTİLERİ AŞAN ve FARK YARATAN ürün ve hizmetler geliştirip sunarak, yaşamın aydınlığının arttırılması, sürekli öğrenen, gelişen bir Türkiye ve Dünya ölçeğinde daha mutlu yarınlar yaratılması yolundaki katkılara eşlik etmek, hizmet sunmaktır.
ÇALIŞMA ALANIMIZ ;

Bireysel ve kurumsal performansın sürekli gelişimini sağlamak amacıyla , tekstil alanında müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu Nitril & Latex kaplama İş eldivenleri ve iş güvenlik malzemel
Nitrex Nitril Eldiven
Ürün-Hizmetleri Hakkında
TEL : 0 532 320 64 76 FAX : 0 212 381 79 83

GENEL ÖZELLİKLER:

ÖRGÜ NİTRİL İŞ ELDİVENİ

Ürün Adı :N- 102-1 ÖRGÜ-BRİGHT
Uzunluk : 27 cm
İplik : %100 Pamuklu
Kaplama : %100 doğal lateks ve nitril karışımlı
Beden : 8, 9, 10
KOLİ İÇİ : 500 ÇİFT TİR

Isıya ve sürtünmelere karşı dayanıklılık sağlar. %100 doğal lateks kaplaması esneklik, mekanik direnç ve yağ tutmama özelliğinden dolayı yırtılma, delinme ve sürtünmeye karşı mükemmel bir koruma sağlar. PVC ve hafif deri eldivenlere alternatif olarak el sağlığına karşı en uygun eldiven alternatifidir. Değişik bedenlerde mevcut olmasından dolayı ele rahatlıkla oturur ve eldivenin kullanım süresini arttırır. Genel koruma amaçlı kullanılan, uzun ömürlü, doğaya dönüşümlü TÜRKİYE'NİN CE belgeli iş eldiveni dir.

ÇALIŞMA ALANI :

Montaj
İnşaat
Transport
Metal İşlerinde
Paketleme
Tarım İşlerinde
Mekanik işlerde
Genel Korumada

Sipariş bilgileri

•Fiyat: 0, 75 TL/çift
•Minimum Sipariş: 500 çift
İletişim Bilgileri
Firma: Nitrex Nitril Eldiven
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri
İkincil Sektörü:Deri Ürünleri / Ayakkabı » Deri Mont, Ceket
Yetkili Kişi: Ahmet ERDEM
Adres: FABRİKA :OSB III. Kısım Mustafa Kemal Bulv. 1076, Organize sanayi Bölgesi, Manisa, 45030, Türkiye
Şehir: Manisa
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 3206476
Faks: (212) - 3817983
Web Sitesi: www.nitrexeldiven.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nitrex Nitril Eldiven firma bilgileri. Nitrex Nitril Eldiven adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nitrex Nitril Eldiven ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nitrex Nitril Eldiven firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.