N&n Danışmanlık Ve Eğitim Merkezi

Şirket Hakkında
N&N Danışmanlık ve Eğitim Merkezi 2001 yılında kurulmuş ve bu tarihten itibaren tecrübeli , yenilikçi ve dinamik kadrosuyla işletmelere danışmanlık hizmeti vermeye başlamıştır.


Amacımız; danışmanlığını yaptığımız işletmelere gerek Kalite Yönetimi Sistemleri gerek İnsan Kaynakları Yönetimi gerekse Müşteri Memnuniyeti konularında yardımcı olarak daha kaliteli ürün veya hizmet üretmelerini sağlayabilmektir. İyi Yönetim Uygulamaları Projemiz ile köklü ve yeniliğe açık firmalarının oluşturdukları standart hizmetlerini belgelendirmelerinde danışmanlık rolünü üstlenerek hem yönetim hem de müşteri memnuniyetlerini daha ileri ve daha çağdaş bir çizgiye taşıyabilmekle beraber, maliyet kalemlerini de minimum seviyeye çekebilmektir.

Kuruluş olarak hizmet verdiğimiz müşterilerimizle ilişkilerimizi ; paylaşım, güven ve kalite tavizi vermeden kurmak, sorumluluk sahibi, sabırlı, duyarlı, değerleri koruyan, hoşgörülü çalışma gurubumuzla “motivasyon, esneklik ve verimliliği” artırmaktır.


N&n Danışmanlık Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: N&n Danışmanlık Ve Eğitim Merkezi
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » ISO Kalite Belgesi
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: okan AKTAŞ
Adres: Berin Taşan sk Etap İş Merkezi No:37 Kat: Daire:6 k.yaka/İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3684473
Web Sitesi: www.nndanismanlik.net
Ürünleri
N&N Danışmanlık ve Eğitim merkezi olarak işletmelerde ; eleman seçme yerleştirme , takım oluşturma , çalışan memnuniyeti , performans değerlendirme...
N&N Danışmanlık ve Eğitim Merkezi olarak firmanıza ve içinde bulunduğunuz sektöre göre olan ihtiyaçlarınız doğrultusunda tüm kalite yönetim sistemleri...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
N&n Danışmanlık Ve firma bilgileri. N&n Danışmanlık Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda N&n Danışmanlık Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

N&n Danışmanlık Ve Eğitim Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.