Nobili 2000 - Akdaş Grup Makina San. Ve Tic. Ltd. Şti.

"PROFESYONELLERİN TERCİHİ"

Şirket Hakkında
Firmamız 1997 yılından bugüne, Yüksek Basınçlı, Buharlı Sıcak/Soğuk Tip ve Yüksek Basınçlı Soğuk Tip Yıkama Makinaları ile Sanayi Tipi, Islak/Kuru Çift Motorlu, Vakumlu Elektrik Süpürgeleri Üretimi ve Satış Sonrası Hizmetleri ile iştigal etmektedir. Firmamız İtalyan BERTOLONI pompalarının Türkiye Genel Distribütörüdür.

Kurulduğu günden bugüne sürekli arttırdığı üretim kapasitesi ve hizmet kalitesi ile süratle yükselen bir trend yakalamış, sektöründe en büyükler arasında kendine iyi bir yer edinmiştir.

Ürünlerimiz TUV, ISO 9001:2000, CE, TSEK ve NATO kalite belgelerine sahiptir.

Üretmiş olduğu bütün ürünlerin, Müşteri Memnuniyeti ilkeleri çerçevesi içinde, satış sonrası teknik servis, bakım ve yedek parça temini son derece itinalı bir şekilde uzman kadrolarımızca gerçekleştirilmektedir.

Yıllık ortalama 1200 adet yıkama makinası ve süpürge üretimi kapasitesiyle iç piyasaya yönelik satışlarını, ihracatı da hedefleyerek 3000 adede çıkarmayı kendine vizyon edinmiş bu çerçevede yatırımlarına süratle devam etmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Firmamız NOBİLİ 2000 markasıyla, Yüksek Basınçlı, Buharlı Sıcak/Soğuk Tip ve Yüksek Basınçlı Soğuk Tip Yıkama Makinaları ile Sanayi Tipi, Islak/Kuru Çift Motorlu, Vakumlu Elektrik Süpürgeleri, Köpük Makinaları, Gres Basma Makinaları, Kartelden Yağ Emme Makinaları Üretimi ve Satış Sonrası Hizmetleri ile iştigal etmektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Nobili 2000 - Akdaş Grup Makina San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: OZAN KIRKGÖZ
Adres: ÜNİVERSİTE CAD. NO:112/B 35040 BORNOVA-İZMİR/TURKEY
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4625530
Faks: (232) - 4354353
Web Sitesi: http://www.nobili2000.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Profesyonel Temizlik Ekipmanları
NOBİLİ 2000 markalı yüsek basınçlı sıcak-soğuk yıkama makineleri, ıslak-kuru vakum süpürgeleri, köpük makineleri, kartelden yağ emme makineleri, g...
Nobili 2000 - firma bilgileri. Nobili 2000 - adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nobili 2000 - ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nobili 2000 - Akdaş Grup Makina San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-12-2006 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.