Noble Land Real Estate Llc

Şirket Hakkında
Noble Land Real Estate LLC 2018 de Dubai de faliyete gecmis olup, CEO Murat Canli 2007 den Beri Dubai de emlak yatirim, satis, otel ve insaat uzerinde calismistir.
Noble land real estate emlak satius ve danismaligi, emlak yonetimi uzerinde hem yerel hem de uluslararasi pazarlama ve musteri portfoyune sahiptir.
Hedefimiz yatirimclirin en iyi sekilde emlak uzerine yapacaklari yatirimlerin en ust duzeyde getirisi yuksek yada yasanilabilinir luks oratmlarin yaratilmasi uzerinde yogunlasmistir.
Yerel kanunlar uzerinde guncel bilgiler ve data uzerinde tamamen yetkili ve tecrubelidir.
daha fazla bilgi icin
murat canli
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Noble Land Real Estate Llc
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Gayrimenkul Geliştirme
Yetkili Kişi: Murat Canlı
Adres: Tamanı Art Offıce 1542 - Busıness Bay- Dubaı- Bırlesık Arap Emırlıklerı
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (050) - 3979678
Web Sitesi: WWW.NOBLELANDRE.COM
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Dubai De Satilik Emlak Yuksek Kira Getirili, Guvenli
Dubai de 2007 den beri emlak isinde calismis olmanin tecrubesiyle, kanunlar ve market analizi uzerinde calismalarimiz neticesinde sizlere en iyi yu...
Noble Land Real firma bilgileri. Noble Land Real adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Noble Land Real ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Noble Land Real Estate Llc firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-03-2023 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.