Nobren Açık Parfüm

"ASIL İŞ PARFÜM ŞİŞESİNDE DEĞİL İÇİNDE SAKLIDIR."

Şirket Hakkında
Tuana kozmetik san. Tic. Ltd. Şti.

2006 yılında istanbulda kurulmuş bir aile şirketidir.
Firmamızın üretimi T.C. Sağlık Bakanlığı denetimi altında olup üretim merkezlerinde T.C. Sağlık Bakanlığının koymuş olduğu standartlara harfiyen uyulmakta ve teknolojinin sunduğu tüm imkanlardan faydalanmaktadır.

Kozmetik alanındaki birikimlerini genç, dinamik yöneticileriyle geliştirme ve pekiştirmeye devam etmektedir. Kendi bünyesinde oluşturduğu AR-GE bölümü ve teknolojik donanımı ile herkese hitap edebilmektedir.

Nobren parfümün başarısındaki temel faktör müşterilerine orijinal, özgün ve değerli ürünler sunmak kalite ve standart sürekliliğini ve müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmayı hedef alan temel polika ve kararlılığındandır.

Vizyonumuz ;

Müşterilerimizle oluşturduğumuz olumlu ilişkiler çerçevesinde kalitesini bozmadan ürün yelpazesini arttırmak gerek iç piyasada gerekse ihracattaki parfüm pazar payını daha üst seviyeye taşımaktır.

“ ASIL İŞ PARFÜM ŞİŞESİNDE DEĞİL İÇİNDE SAKLIDIR! ”
Nobren Açık Parfüm
Ürün-Hizmetleri Hakkında
TUANA KOZMETİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ
NOBREN VE MANC MARKALARI İLE TÜRKİYE GENEL, İNDE BÖLGE VE PARFUM BAYİLİKLERİ VERMEKTEDİR.
ÜRÜNLERİMİZ : AÇIK PARFÜM, KOLONYA, WAX, RENKLİ KOZMETİK, ...VS ÜRÜNLERİNİN ÜRETİMİ VE TOPTAN SATIŞINI YAPMAKATADIR.

TEL: 0212 481 80 44 FAX : 0212 481 80 46
İletişim Bilgileri
Firma: Nobren Açık Parfüm
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kozmetik
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Parfüm
Yetkili Kişi: FERDİ MERT
Adres: FABRİKALAR CAD. MERİDYEN İŞ MERKEZİ NO:1 KAT:5 OFİS NO:595 MERTER- İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4818044
Faks: (212) - 4818046
Web Sitesi: www.nobrenparfum.com
Ürünleri
TUANA KOZMETİK NOBREN MARKASI İLE AÇIK PARFÜM ÜRETİMİ VE TOPTAN SATIŞINI YAPMAKTADIR. TÜRKİYE GENELİNDE BÖLGE VE PARFUM SHOP BAYİLİKLERİ VERİLMEKTEDİ...
İlan Talep ve Teklifleri
Avantajlı Açık Parfüm Shop Bayilikleri !!!
TUANA KOZMETİK TÜRKİYE GENELİNDE BÖLGE VE PARFUM SHOP BAYİLİKLERİ VERMEKTEDİR. FİRMAMIZIN AVANTAJLI BAYİLİK ŞARTLARINDAN YARARLANMAK İÇİN İRTİBAT TEL...
Nobren Açık Parfüm firma bilgileri. Nobren Açık Parfüm adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nobren Açık Parfüm ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nobren Açık Parfüm firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-12-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.