Nokta Yazılım

Şirket Hakkında
Şirketimiz yazılım sektöründe faaliyet göstermekte olup, Türkiye genelinde çeşitli sektörlere yazılımlarımız kullanılmaktadır.

Şirketimize ait yazılımlar Nokta ® ve Türksis ® Markasıyla çıkarılmakta olup, Özellikle Hukuk sektöründe çıkarmış olduğumuz Nokta Hukuk ® yazılımı ülkemiz genelinde binlerce kullanıcıya sahiptir.

Müşteri talep ve isteklerine büyük önem veren şirketimiz, Destek hattımıza her gün gelen müşteri talep ve görüşleri doğrultusunda AR-GE çalışmalarını son hızla devam ettirmekte ve tüm yazılımlarımızı müşterilerimizin istek ve talepleri doğrultusunda hızla geliştirmektedir.

Kurmuş olduğumuz özel destek hatta sayesinde Telefon ve MSN üzerinden günde 10 saat hizmet vermekte. Gerektiğinde, Nokta Destek ® paketiyle uzaktan müşterilerimize anında bağlanmakta ve ilgili problemi veya müşteri yetersizliğini ortadan kaldırmaktadır.

Ürünlerimize entegre ettiğimiz Nokta Updater ® sayesinde yazılım üzerinde yapılan günlük AR-GE kapsamında yapılan geliştirme ve iyileştirme çalışmaları otomatik olarak müşteri bilgisayarlarına yansımakta. Müşteri hiçbir zahmete girmeden kullandığı yazılım her gün kendi kendine gelişme özelliği taşımaktadır.

Ürünlerimizin tamamına ait ilgili yazılım mimari yapılar şirketimiz tarafından üretilmekte ve üretilen alt yapılar üzerine yazılımlarımız inşa edilmektedir.

Gelişen Teknolojiye ve işletim sistemlerine uyumluluk standartları dahilinde yazılımlarımız en son bilgisayar donanımlarını ve işletim sistemlerini desteklemektedir
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nokta Yazılım
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Haberleşme Sistemleri
Yetkili Kişi: ARAS GÜDEM
Adres: KURTULUŞ MAH. BURCAK SOK. Ş. POYRAZ İŞHANI K:1 D:16 N:4
Şehir: Uşak
Ülke: Türkiye
Telefon: (276) - 2122777
Web Sitesi: http://www.noktahukuk.net
Ürünleri
Stok Cari Kasa Barkodlu satış Kolay raporlama Kolay kullanım Estetik tasarım Elektrik-elektronik, telekomünikasyon, bilişim teknolojil...
Büyük ve Orta Ölçekli işletmeler için tasarlanmış Nokta Genel Muhasebe , Elektrik-elektronik, telekomünikasyon, bilişim teknolojileri, otomotiv, ...
Ergonomik Yapı Formatları otomatik tanıma sistemi Virüs risk uyarısı ve Anti virüs tarama izni HMTL Kodlu kaynak Doküman yapısı XLS ve DOC For...
Her Yerden %100 Güvenli Uzaktan Erişim için Hızlı ve Güvenilir Uzaktan Kontrol Yazılımı Kendine özgü port yapısı; Bu yapı sayesinde var olan tüm gü...
Mevzuat/İçtihat Bankası %100 UYAP Uyumlu icra Programı Dava Takip Geniş Yazışmalar ve Dilekçeler Otomatik Tebligat Takip Entegreli Ajanda De...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nokta Yazılım firma bilgileri. Nokta Yazılım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nokta Yazılım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nokta Yazılım firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.