Norm Tanıtım Ve Aydnlatma

Şirket Hakkında
Norm Tanıtım Sistmleri faliyetine avrupada başlamış daha sonra Trkiyede devam kararı almış ve dolayısıyla halı hazırda istanbul pendik te bie sanayi sitesinde bu retim faliyetlerini sürdürmektedir. Aluminyum çerçeverler, kaldırım panoları, bilgilendirme panoları, menuboardlar, kapı yönlendirme panoları, poster ve afiş tutucular gibi reklam malzemeleri ürünlerimiz arasındadır. Daha detaylı bilgi için lütfen www(dot)normdisplay(dot)com adresimizi ziyaret ediniz.
Norm Tanıtım Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Norm Tanıtım Ve Aydnlatma
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Diğer Basin Yayin Matbaacilik
Yetkili Kişi: Mehmet ALCI
Adres: Kavakpınar Mah. Namık Kemal Cad. Koruma San. Sit. E. Blok No. 77
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5971690
Web Sitesi: http://www.normdisplay.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Norm Tanıtım Ve firma bilgileri. Norm Tanıtım Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Norm Tanıtım Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Norm Tanıtım Ve Aydnlatma firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.