Nova Lojistik Ulus. Taş. Ve Ant. Hız. Tic. Ltd Şti.

Şirket Hakkında
Bulgaristan – Romanya – Moldova – Makedonya – Kosova hattında Komple taşıma hizmetlerinin yanı sıra düzenli Parsiyel Servis hizmetileri de vermekteyiz. Konusunun uzmanı servis çalışanlarımız , emtialarınızın ana dağıtım noktalarına 1 gün gibi kısa bir sürede, düzenli bilgilendirme sistemi içerisinde, güvenli ulaşımını sağlıyor.

Parsiyel Servis çıkışlarımız İstanbul depomuzdan Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleridir.
Bulgaristan – Romanya – Makedonya ve Yunanistan için varış süremiz (Force-Major haller dışında) ana dağıtım noktalarına 1 gündür. Harici noktalar için ana dağıtım noktalarımızdan T1 düzenlenir.
Kosova ve Moldova için varış süremiz (Force-Major haller dışında) ana dağıtım noktalarına 2 gündür. Harici noktalar için ana dağıtım noktalarımızdan T1 düzenlenir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nova Lojistik Ulus. Taş. Ve Ant. Hız. Tic. Ltd Şti.
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Depo
Yetkili Kişi: Pinar Mete
Adres: Esenyurt-İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4441452
Web Sitesi: nova@novalojistik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nova Lojistik Ulus. firma bilgileri. Nova Lojistik Ulus. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nova Lojistik Ulus. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nova Lojistik Ulus. Taş. Ve Ant. Hız. Tic. Ltd Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-08-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.