Nova Promosyon

Şirket Hakkında
Promosyonel tekstil ürünleri ve iş kıyafetleri üreticisi olarak hizmet veren Nova Promosyon, ayrıca ofis aksesuarları ithalatçısı olarak her türlü promosyonel ihtiyacınız için yaratıcı bir çözüm bulur.
Nova Promosyon olarak öncelikli amacımız; siz müşterilerimizin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda hazırlamış olduğumuz ürünler aracılığıyla, rakiplerinize karşı üstünlük sağlamanıza yardımcı olmaktır. Şirketinizin logosu ile hazırlanmış t-shirt, havlu, ofis aksesuarları gibi her türlü ihtiyacınız için size en hesaplı çözüm önerilerini sunuyoruz. Çalışanlarınıza vermek amacıyla tasarladığımız bir t-shirt veya hoş bir kalem bir yandan personelinizin firmanıza olan sadakatini arttırırken, bir yandan da kurumsal kimliğinizin tanınmasını ve şirket imajınızın gelişmesini sağlar.
Nova Promosyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nova Promosyon
Sektörü: Tekstil / Giyim » Üniformalar ve İş Kıyafetleri
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Toptan İç Ticaret
Yetkili Kişi: Sezgin Yazıcı
Adres: Osmanbey Şişli 81160
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2193710
Web Sitesi: www.novapromosyon.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nova Promosyon firma bilgileri. Nova Promosyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nova Promosyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nova Promosyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.