Novogen Diagnostik

"PATOLOJİ SİTOLOJİ HİSTOLOJİ"

Şirket Hakkında
Novogen Diagnostik, Patoloji, sitoloji ve histoloji alanında müşterilerinin uzun vadeli ve sürekli başarısında en etkili faktör olduğunu inandığı ürün ve hizmet kalitemizin üstünlüğünü sürekli kılmayı, çağımızın teknolojik güçleri ile firmamızın teknik birikimi ve tecrübesini en üst düzeyde kullanmayı, müşterilerimizin değişen, gelişen isteklerini karşılayacak ürünleri araştırmayı, mevcut ürün ve hizmetleri geliştirmek için takım anlayışının oluşturduğu güç birliğini sürekli kılmayı, hizmet kalitesi ve güvenirliliğinin, insanların hayatı ve kalitesi ile bağlantılı olduğunun bilinci ile çalışmayı, kaliteli ürün yanında kaliteli hizmet sunmayı, maddi ve manevi kaynaklarını ve yeteneklerini, mükemmelliğe erişmek için sürekli canlı tutmayı, tüm gücümüzü en iyi hizmet için seferber etmeyi kendine görev edinmiştir.
Novogen Diagnostik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Genemed
Dianova
Facepath
Cancer Diagnostics
İletişim Bilgileri
Firma: Novogen Diagnostik
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Cihaz ve Malzemeler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Medikal Ürünler
Yetkili Kişi: Özgür Özmeral
Adres: Mimar Sinan Mah. Üsküdar Cad. No:1 Yedpa Ticaret Merkezi, E Cad. No: 3 34779 Ataşehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4579333
Web Sitesi: www.novogen.com.tr
Ürünleri
Beyin Tümörlerinde Hassas Tanı.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Novogen Diagnostik firma bilgileri. Novogen Diagnostik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Novogen Diagnostik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Novogen Diagnostik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-05-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.