Noya Bilgisayar Kursu

Şirket Hakkında
Biz NOYA (Nokta Yayılım) BİLGİSAYAR KURSLARI olarak, başta Eğitim olmak üzere, Web yazılım ve tasarımı gibi konularda da sizlere tam destek vermeyi amaç edinmiş bir kuruluşuz. Bildiğiniz gibi günümüzde bilgisayar ve bilgisayar teknolojileri hemen hemen hayatımızın her aşamasında yer almaktadır. Bilgisayar öğrenmek ve kullanmak bir hobi olmaktan çok zorunluluk haline gelmiştir. Bilgisayar teknolojilerine kolay adapte olan ticari işletmelerin Internet dünyasına açılarak kar marjlarını artırdıkları bilinen bir gerçek, basit bir iş arayışında bile sorulan ilk soru, BİLGİSAYAR BİLİYOR MUSUNUZ? olmaktadır Alanında uzman teknik servis ve eğitmenleriyle Bilgisayar Eğitimi, İnternet, reklam yönetimi, Web Tasarımı, web yazılım gibi Bilgisayar ve Bilgisayar teknolojileriyle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz hemen hemen her konuda sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duymaktayız. Bilgisayara ihtiyaç duymanın bilgisayarı tanımaktan geçtiğini hatırlatarak, sizi Bilgisayar dünyasına davet ediyor ve başarılar diliyoruz...
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Noya Bilgisayar Kursu
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Bilgisayar Kursu
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: Nevzat Şimşek
Adres: Fetihtepe Mahallesi Halıcıoğlu Yanyol Caddesi No: 5 Okmeydanı
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2389932
Web Sitesi: http://www.noyabilgisayar.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Noya Bilgisayar Kursu firma bilgileri. Noya Bilgisayar Kursu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Noya Bilgisayar Kursu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Noya Bilgisayar Kursu firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-02-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.