Noyet Kimya San. Tic. A.ş.

Şirket Hakkında
Şirketimiz çok eskilerde dayanan bir geçmişe sahiptir. İmalat konusunda yeni oluşturulan kadro ile yoluna devam etmektedir. İmalatlarımız ISO 9001 VE ISO 14001 belgelerine sahiptir. Sağlık bakanlığı bildirimleri mevcuttur. TSE konusunda da çalışmalarımız sürmektedir. İhracat kosununda çalışmalar apılmaktadır.
Ayrıca firmalrın istediği kalitede, istediği özel ürünler konusunda FASON imalat yapılmaktadır. FASON imalatlar öze4l anlaşmalar çerçevesin de her iki tarafında haklarını savunacak şekilde düzenlenmiştir.
Noyet Kimya San.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Noyet Kimya San. Tic. A.ş.
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Temizlik Maddeleri
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Endüstriyel Kimyasal Ürünler
Yetkili Kişi: Şengül AKSU
Adres: ISISO SAN. SİT. 15. YOL U1 BLOK NO: 2 HADIMKÖY -B.ÇEKMECE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3203810
Faks: (212) - 3203811
Web Sitesi: http://www.deniztemizlik.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Türkiye Genelinde Bayilikler Verilecektir!!!!!!!!
Türkiye genelinde bayilikler verilecektir. Koşullarımız bizce çok uygundur. Sizcede uyungunsa Lütfen 0212 623 02 06 numaralı telefondan Erdoğan AKSU i...
En.d Deterjan İmalatında Şok Kampanya Yapılmıştır
Noyet Kimya A.Ş. olarak End. Deterjan imalatı yapmaktayız. Fabrıka merkezimiz. hadımköydedir. İrtıbat buromuz okmeydanı- perpa dadır. Ekonomik açıda...
Noyet Kimya San. firma bilgileri. Noyet Kimya San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Noyet Kimya San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Noyet Kimya San. Tic. A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-06-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.