Nt İletişim Sistemleri

Şirket Hakkında
Bilisim teknolojilerinin her alanında uçtan uca anahtar teslimi projeler geliştiren ve gerçekleştiren NT İletişim Sistemleri, 15 yıllık iletişim teknolojilerinde genç ve uzman kadrosuyla faaliyet göstermektedir. Kuruluşundan itibaren gerçekleştirdiği projeler ve kalifiye mühendislik, satış ve yönetim kadrosu ile bilişim sektöründe NT İletisim Sistemleri sistem entegratör anlayışına yeni bir bakış açısı kazandırmıştır.

NT İletişim Sistemleri, baş döndüren teknoloji dünyasında Türkiyede çok az örneği olan çözüm ve proje üretim merkezi niteliği kazanmıştır.

Ses, veri, video, mobil iletişim teknolojilerini ve internet çözümlerini geniş ürün portföyü ve alanlarında uzman kardeş şirketleri ile birlikte tek elden saglayan NT İletişim Sistemleri, " koşulsuz müşteri memnuniyetini " kendisine ilke edinmiştir. İş süreçlerini tanımlayarak firma içi e-iş platformunu oluşturmuş ve müşteri ilişkileri yönetim sistemi programını hayata geçirmiştir. NT İletişim Sistemleri; satış, satın alma, teknik servis, depolama, saklama ve sevkiyat operasyonlarını etkinlikle ve kolaylıkla gerçekleştirmektedir.

Yalnızca müşteri memnuniyetini değil aynı zamanda çalışanlarının mutluluğunu da birincil hedefleri arasında gören NT İletişim Sistemleri, sosyal olanaklar ve eğitim imkanları ile çalışanlarının bilgi, beceri ve tecrübelerini artırmaktadır.


Bilişim teknolojileri her geçen gün gelişmekte ve kendini yenilemektedir. NT İletişim bilişimin büyüleyici dünyasını keşfetmeyi ve takip etmeyi
Nt İletişim Sistemleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nt İletişim Sistemleri
Sektörü: Telekomünikasyon » Santral
İkincil Sektörü:Telekomünikasyon » Telefon
Yetkili Kişi: Tuncay Bilgin
Adres: gülbahar mah. esentepe cad. inanç apt. no:6/1 mecidiyeköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2130686
Web Sitesi: www.ntiletisim.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nt İletişim Sistemleri firma bilgileri. Nt İletişim Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nt İletişim Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nt İletişim Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.