Nur Makine

Şirket Hakkında
HARÇ KARIŞTIRICI, U TİPİ HARÇ KARIŞTIRICI, SİLİNDİRLİ HARÇ KARIŞTIRICI, KONKASÖR(TAŞ KIRICI), SİLİNDİR, TAŞIYICI BANT, SİLO(KUM AMBARI), HİDROLİK YÜKSEK KALDIRMA MAKİNALARI VE MERMER KESME, MERMER SİLİM MAKİNALARI YEDEK PARÇA BAKIM VE ONARIMI İLE HİZMETİNİZDE…
Nur Makine
Ürün-Hizmetleri Hakkında
BİMS HARÇ KARIŞTIRICI, U TİPİ HARÇ KARIŞTIRICI, SİLİNDİRLİ HARÇ KARIŞTIRICI, KONKASÖR(TAŞ KIRICI), SİLİNDİR, TAŞIYICI BANT, SİLO(KUM AMBARI), HİDROLİK YÜKSEK KALDIRMA MAKİNALARI VE MERMER KESME, MERMER SİLİM MAKİNALARI YEDEK PARÇA BAKIM VE ONARIMI İLE HİZMETİNİZDE…
İletişim Bilgileri
Firma: Nur Makine
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Makineleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Makineleri
Yetkili Kişi: İSMAİL BAHÇECİOĞLU
Adres: KÜSGET SANAYİ MAH. A BLOK 1 NOLU CAD. NO:15 SANAYİ KARAKOL ARKASI, ŞEHİTKAMİL, Gaziantep, Türkiye
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (342) - 2353508
Web Sitesi: www.nurmakine.com
Ürünleri
ÜRÜNÜMÜZ 2011 MODEL OLUP AHTAPOT KARIŞTIRMA SİSTEMLİ BİR TORBALIK HACMİ 25 KW MOTOR GÜCÜ VE HELİX SANZIMANLIDIR.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nur Makine firma bilgileri. Nur Makine adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nur Makine ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nur Makine firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.