Nur Vinç Kiralama

"İstanbul ve tüm ilçelerinde kesintisiz 7/24 vinç kiralama hizmetleri"

Şirket Hakkında
Türkiye’nin vinç ve özellikle Platform kiralama sektörünün öncü firması olarak faaliyet göstermekteyiz.
Etkili yönetimimiz, teknik donanımlı çalışanlarımız, teknolojik üstünlüklere sahip makine parkımız ve müşteri memnuniyetine odaklı olarak çalışarak sektörümüze kalite getirmekteyiz.
Önceliğimiz olarak, Platform dünyasındaki tüm yenilikleri Türkiye'de kurduğumuz ve kuracağımız hizmet noktaları ile ülke genelindeki tüm müşterilerimize sunmaktır.
Makine parkımızdaki ürün yelpazesi oldukça geniştir. Müşteri istekleri doğrultusunda alternatifli ve ekonomik çözümler üretebiliyoruz.İleri teknoloji ürünü makinelerimizle branşımızda lider olduğumuz gibi sektörümüzün değişik atılımlarında ilklere imzamız vardır.

Yaptığımız çalışmalarda İş Sağlığı ve Güvenliğini başarıyla sağlamak için devamlı eğitimler düzenlemekte ve gelişimin takipçisi olmaktadır.İstanbul ve tüm ilçelerinde faaliyet göstermekte olup , Vinç hizmet kalitesini tüm Türkiye geneline ulaştırmayı hedeflemekteyiz.
Bizlere ulaşın; sizlere hızlı, güvenli ve ekonomik çözümler sunalım...
Nur Vinç Kiralama
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Günümüzde insanlar birçok farklı sebepten dolayı vinç kiralama ihtiyacı duymaktadır.Aynı zamanda bu sektörde hem işini kaliteli yapan hem de uygun fiyatlara güler yüzlü, güvenilir hizmet veren firmaları aramaktadırlar.İnsanların vinç ihtiyacını karşılamak ve onlara bu sektörde kaliteli hizmet vermek için varız.Biz işimizde kendimize oldukça güvenmekteyiz.Bu güven 20 yıllık tecrübemizden ve işinde uzman personelimizden gelmektedir.Firmamız lider vinç kiralama firmaları arasında yerini almış köklü ve kaliteli bir firmadır.Biz her zaman verdiğimiz hizmette kaliteyi sunmayı ve müşterimizi memnun etmeyi amaçlamaktayız.Tüm çalışmalarımızı bu amaç içinde yürütme ve size kaliteli vinç hizmeti vermekteyiz.Bu düşünceyle araçlarımızın her zaman periyodik bakımları yapılıp çalışanlarımızın iş güvenliğini sağlamaktayız.Vinç kiralama sektöründe lider firmalar arasında bulunan firmamız size daha kaliteli hizmet verebilmek adına her zaman son teknolojiyi kullanarak hizmet vermektedir.Tek gayemiz işimizin sonunda müşterimizi memnun bırakmaktır.Müşterimizin hem memnuniyetini hem de cebini düşünerek hizmet vermekteyiz.Kaliteli vinç kiralama hizmeti almak ve bu hizmeti alırken hiç bir sorunla karşılaşmamak istiyorsanız hemen bizi arayın.
İletişim Bilgileri
Firma: Nur Vinç Kiralama
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: Ali yavuz nur
Adres: suadiye mah.bağdat cad.ira apt.no417 Kadıköy-İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (546) - 8006767
Web Sitesi: http://www.vinckiralama.org/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Kadıköy de kaza ve arıza gibi hadiselerde , en kısa sürede çağrınıza cevap vererek mağduriyetinizi gidermek için sistemli çalışan ekibimiz ve donanıml...
Türkiye’nin vinç ve özellikle Platform kiralama sektörünün öncü firması olarak faaliyet göstermekteyiz. Etkili yönetimimiz, teknik donanımlı çalışan...
Firmamız , hizmet kategorilerinde geniş yelpazesi ile müşterilerine tam memnuniyet sunmaktadır.Şirketimizin merkezi istanbul kadıköy'de olmasına...
Vinç kiralama firması olarak başta sepetli vinç kiralama olmak üzere, kule vinç kiralama, kamyon üstü katlanabilir hiyap vinç kiralama, mobil vinç ...
Yenilik, kalite ve hizmet açısından bölgenin vinç kiralama sektörünün en iyi firması olarak vinç ile ilgili her türlü ihtiyaca çözüm üretmeyi ve öncül...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nur Vinç Kiralama firma bilgileri. Nur Vinç Kiralama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nur Vinç Kiralama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nur Vinç Kiralama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-10-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.