Nurelgrup

Şirket Hakkında
kurumsal danışmanlık, reklam, tanıtım, organizasyon, ve mesleki eğitim ve personel temını konusunda 11 yıllık deneyim profesyonel anlayış ve guven dolu tecrubesı ıle kendı conseptınde onde glen fırmalarından bırıdr.gerçekleştırdığı organızasyon ve etkınlıklerlede adından cok sık sekılde basında duyurmakta veANTALYA bölgesinde bekarlıga veda partilerini duzenleyn tek firmadır.mesleki eğitim konusundada beraber calıstıgı egıtım kurumu ıle 41 dalda issizlik konusunda çözum olmaktadır
Nurelgrup
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nurelgrup
Sektörü: Hizmet » Organizasyon
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Kurumsal Eğitim
Yetkili Kişi: barbaros akbulut
Adres: güzeloba mah mert3 sk antalya
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 3494458
Web Sitesi: http://nurelgrup.tr.gg
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Sorun İşsizlikse Çözüm Biziz
kanunlaşan tasarıya göre 2011 yılında tum çalışanlar çalıştıkları sektörlerleılgılı sertifika bulundurmak durumundalarbundan dolayı toplam 41 sektörde...
Nurelgrup firma bilgileri. Nurelgrup adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nurelgrup ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nurelgrup firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.