Nurgrup Mühendislik Makina Lojistik Ltd Şti

"DÜNYANIN ATAŞMANI"

Şirket Hakkında
Our objective to be the first and last choice of our customers led us to have the objective to become the best in the industry continuously. In line with our current position in the sector, our first objective is to have a customer portfolio from all over the World, as well as extending it

Our objective to meet the requests and expectations of our customer within the sector, for which we provide services, with the effective and trained participation of all our employees on higher levels has continued, continues and will continue by raising the bar. For this purpose, beliving in the continuous-development principle along with the industry’s and our customers’ expectation will be more than enough to describe our current position with regards to our decision-making, application and service mechanisms.

We bring together the technology with creativity and unique skills of humankind. Produced in Turkey, all of our products being used in nation-wide and neighboring countries is a sign of reliability, and this is quite flattering for us.
Nurgrup Mühendislik Makina
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Nur Group Mühendislik 2000 yılında , Ankara da kurulmuştur. Halen faaliyetlerimizi Ankara / ostimdeki fabrikamızda sürdürmekteyiz. Firmamız her türlü işmakinaları için kova ve ataşman üretimi, Çelik konstruksiyon yapılar imal etmekte ve bunları ihraç etmektedir.Ayrıca Aşınma plakaları ve Konstruksiyon Çelik malzemelerinin direkt ithalat ile satışı gerçekleştirilmektedir.Ağırlıklı olarak satışını yaptığımız ürünler 400/450/500 Brinel Aşınma çelikleri, Esnemeye mukavemetli Çelikler, Ereğli Çelikleri ile ithal özel alaşımlı çeliklerdir..

Şu ana kadar İspanya, Almanya, , Romanya, Bulgaristan, , Gürcistan, Tunus, Rusya, Mısır, Türki Cumhuriyetler Gana, Nijerya, Cezayir, B.A.E., Kuveyt, Pakistan, , v.b. birçok ülkeye ürünlerini ihraç etmiştir.

Ürünlerimiz tamamıyla kendi proje ekibimiz tarafından tasarlanmış ve tescil edilmiştir..

Müşterilerimizin ilk ve kalıcı tercihi olma gayemiz; sürekli olarak sektörün de en iyisi olma hedefini beraberinde getirmiştir. Bugün bulunduğumuz noktada, tüm dünya geneline yayılmış bir müşteri portföyüne sahip olmak ve bunun giderek yaygınlaşması ilk hedefimizdir..

Hizmet verdiğimiz bu sektörlerde müşterilerimizin istek ve beklentilerini, tüm çalışanlarımızın etkin ve eğitimli katılımı ile sürekli olarak daha üst seviyelerde karşılama gayemiz artarak devam etmiş ve edecektir. Bu amaçla tüm karar, uygulama ve hizmet gayemizde; sektörün ve müşterilerimizin beklentileri ile birlikte, sürekli gelişme prensibine inanılması, bulunduğumuz nokt
İletişim Bilgileri
Firma: Nurgrup Mühendislik Makina Lojistik Ltd Şti
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat İş Makineleri
Yetkili Kişi: Emre Erdem
Adres: Merkez: Cinnah Caddesi 35/16 Çankaya-ankara fabrika:ivedik Osb 692 Sokak No:46 Ostim
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4406034
Web Sitesi: www.ngattachments.com
Ürünleri
LAODER ROCK BUCKET
Excavator Hydraulic Quick Coupler NG ATTACHMENTS
MODEL DIAMETER (IN) Amper Voltage POWER (KW) WEIGHT KG PG30 30 18 230 4, 10 476 PG36 36 22 230 5, 10 635 PG40 40 33 230 7, 60 839 PG48 48 38 230 8...
EXCAVATOR WOOD GRABS-FOR EXCAVATOR
Kovalar, iş makinelerinin kullanıcıdan gelen isteklerin değerlendirilmesiyle birlikte, kazı ve kol koparma kuvvetleri ve Boom, arm, link silindir ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nurgrup Mühendislik Makina firma bilgileri. Nurgrup Mühendislik Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nurgrup Mühendislik Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nurgrup Mühendislik Makina Lojistik Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-02-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.