Nurs Lokman Hekim Şifalı Bitkiler Dünyası

Şirket Hakkında
NURS LOKMAN HEKİM; Türkiye'nin görünmeyen büyük zenginlik kaynağı olan, doğal ortamda yetişen, her yıl dağlarda yok olup giden şifalı bitkileri Dünya Standatlarında işleyerek tüketiciye kaliteyi sunmaktadır. Bu sayede istihdam yaratarak ülke ekonomisine de katkı sağlamaktadır.

Kalitesi tüketicinin gösterciği teveccühle tescil edilmiş NURS LOKMAN HEKİM her geçen gün büyüyerek değerli tüketicilerimizin güveni ile sektöründe önemli bir marka olmuştur. Nurs kalitesi "Tüketici Kalite Ödülü" ve "Avrupa Birliği Kalite Ödülü" alarak bir kez daha tescil edilmiştir.

1990 yılında kurulan Nurs Lokman Hekim Şifalı Bitkiler Merkezi; Sağlık bakanlığından ve mülkü sağlık kurumlarından onaylı izin belgesi; İSO kalite belgeleri, Helallik belgeleri ve GMP belgeleri ile üretim ve dağıtım yapmaktadır. İnsan sağlığına ve hijyene önem veren uzman ekibi ve deneyimli personeli ile Türkiye geneli Toptan ve Perakende satış yapmaktadır. Bayilik sistemi ile Türkiye'nin tüm il ve bölgelerine NURS LOKMAN HEKİM ŞİFALI BİTKİLER ÜRÜNLERİNİ sunmaktadır.
Nurs Lokman Hekim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nurs Lokman Hekim Şifalı Bitkiler Dünyası
Sektörü: Gıda / Tarım » Baharatlar / Gıda Katkıları
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » İlaç Sanayi
Yetkili Kişi: Nedim YILMAZ
Adres: Mahmutbey Mahallesi Karaoğlanoğlu Caddesi Servet Sokak No:3 Bağcılar
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4461301
Web Sitesi: www.bitkideresi.com
Ürünleri
Vücudun direncini artırır, gün boyu enerji ve zindelik verir. İçindekiler: Zencefil, Zerdeçöp, Havlıcan, Karanfil, Tarçın, Yenibahar, Kır...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nurs Lokman Hekim firma bilgileri. Nurs Lokman Hekim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nurs Lokman Hekim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nurs Lokman Hekim Şifalı Bitkiler Dünyası firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-02-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.