Nursan Makina San.vetic.ltd Şti / Volan Dişli San.ve Tic.a.ş

Şirket Hakkında
Nursan makina ; endüstri ve savunma sanayinin ihtiyaçları doğrultusunda dünya standartlarında rulman dişli imalatı yaparak kararlı adımlarla hedeflerinin doğrultusunda ilerlemektedir.Rulman dişli imalatı yanında , bünyesindeki mevcut mühendisleri ve teknik kadrosu ile makina ve fikstür tasarımı , danışmanlık hizmetleri , dişli çark hesaplamaları , proje esaslı makina imalatı yapılmaktadır. Grup firmamız olan Volan Dişli firmasıda ; yurt içi ve yurt dışı otomotiv firmalarının volan dişli imalatını istenilen teknik şartnameler ve resime göre imalatını yapmaktadır.Isıl işlem sektöründe de grup şirketlerimizden Avrasya Isıl işlem firması ile Demir - Çelik sektörüne hizmet vermekteyiz.

Satış ve teknik sorularla ilgili olarak ;Murat Cem TÖREN ile kontakt kurabilirsiniz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nursan Makina San.vetic.ltd Şti / Volan Dişli San.ve Tic.a.ş
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yan Sanayi
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: MURAT CEM TÖREN
Adres: VELİKÖY SANAYİ MAHALLESİ OSMAN UZUN CAD.ÇERKEZKÖY /TEKİRDAĞ
Şehir: Tekirdağ
Ülke: Türkiye
Telefon: (282) - 7461213
Web Sitesi: www.volandisli.com/www.nursanmakina.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nursan Makina San.vetic.ltd firma bilgileri. Nursan Makina San.vetic.ltd adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nursan Makina San.vetic.ltd ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nursan Makina San.vetic.ltd Şti / Volan Dişli San.ve Tic.a.ş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.