Nuryapistore.com

Şirket Hakkında
NUR YAPI GRUP 1999 yılında Hakan ERSÖZ tarafından İstanbul’da kurulmuştur. Nur Yapı Grup kuruluşundan günümüze kadar, dinamik yapısı ve sürekli büyüyerek kaliteye önem veren anlayışı ile sektörel değeri yüksek birçok projeye imza atmıştır.Çağdaş yapılanmaya önem veren altyapısıyla, günümüze kadar ülke genelinde ve uluslar arası arenada yüksek bütçeye ve önem değerine sahip birçokprojede başarılı uygulama operasyonları ile yüksek referanslar oluşturmayı başarmış bir firmadır. Yakalamış olduğu başarı vebüyüme ivmesi, kaliteli uygulamalara imza atabilen yeterlilikteki çalışan kadrosuyla, reyting değeri yüksek projeleri, başarılı operasyonlarıyla uygulamaya devam etmektedir.
inşaat yapı malzemeleri; alçıpan; nuryapı; nuryapıstore; nuryapıstore; nuryapı stor; baumit; mardav; filli boya; knauf; alcipan; a; yapı kimyasalları; dış cephe süsleme; boyalar; dekorasyon ürünleri; mobilyalar; yapıştırıcılar; çatı cephe kaplamaları; kimyasallar; vitrifiye; yalıtım ürünleri; ses yalıtım; ısı yalıtım; su yalıtım; mimari ürünler; el aletleri; Banyo ve vitrifiye ürünleri; sıhhi tesisat; iş güvenliği ürünleri; ev dekorasyon ürünleri; ev dekorasyon; ev textil ürünleri; inşaat malzemeci; nuryapı inşaat; hakan ersöz; nuryapı grup; dekorasyon; nuryapı dekorasyon; Nuryapı store samsun şube, Nuryapı Store İstanbul Altınşehir Şubesi, Nuryapı Store Rüzgarlıbahçe Şube, Nuryapı Store Kavacık Şube, Nuryapı storeizmir şube


Son 8 yıldır İstanbul başta olmak üzere yurt genelinde ve uluslararası birçok projeye imza atan NUR YAPI GRUP’un Genel Müdürlüğünü Hakan ERSÖZ yürütmektedir.

İç dekorasyon uygulamalarında uzmanlaşan firmanın uygulama portföyünde ülkenin önde gelen büyük inşaat kuruluşları için yaptığı başarılı uygulama projelerinde ( Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. - Tekfen Tower, Tekfen Holding Binaları, TAV A.Ş. vb ) NUR YAPI GRUP imzası bulunmaktadır. NUR YAPI GRUP uygulama kalitesi kadar, satış ve teslim sonrası hizmetlerini de eksiksiz yerine getirilmesi konusunu da vazgeçilmez il
Nuryapistore.com
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nuryapistore.com
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Perakende İç Ticaret
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Dekorasyon
Yetkili Kişi: Burak MUSLU
Adres: Çubuklu Mahallesi Şehit Murat Akgül Sk. Koza İş Merkezi No:2 Kat:3 Kavacık / Beykoz
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6120000
Faks: (216) - 5371004
Web Sitesi: www.nuryapistore.com
Ürünleri
Tavan U profili
Knauf insulation mineral plus
Filli boya trimax
Filli boya ixir
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nuryapistore.com firma bilgileri. Nuryapistore.com adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nuryapistore.com ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nuryapistore.com firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-05-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.