Ny Dizayn

Şirket Hakkında
Ny Dizayn 2018 yılında fikren doğmuş, resmen kuruluşu 2019 yılında gerçekleşmiştir.Misyon olarak eviniz için dekoratif ürünler hazırlayan NY DİZAYN aynı zamanda kişiselleştirilebilen ürünler üretmektedir.Ürün çeşitliliğimiz geniş olup kupa bardak, kupa baskı, porselen tabak baskısı, T-Shirt baskısı, Tablo baskısı , Özel Günler ve Organizasyonlar için Pankart ve Afişler, Bünyemizde Lazer baskı, Süblimasyon baskı, Dijital baskı, Uv Baskı teknikleriyle Hizmet vermekteyiz.
Ny Dizayn
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ny Dizayn
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Promosyon ve Baskı Ürünleri
Yetkili Kişi: Necati Yenisoy
Adres: Nene Hatun Mahallesi 177 Sk No 17 1-3
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (541) - 6123437
Web Sitesi: www:nydizayn.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ny Dizayn firma bilgileri. Ny Dizayn adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ny Dizayn ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ny Dizayn firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-02-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.