Oc Danışmanlık

Şirket Hakkında
Kalite Yönetim Sistemlerinin kurulması, geliştirilmesi ve iyileştirilmesi konusunda faaliyet gösteren bir firmayız. Ülkemizde kalite bilincinin yerleşmesine katkı sağlamak, ilkelerimizden ödün vermeden sizlerin rakiplerinize karşı daha güçlü ve sektöründe büyüyen bir şirket olmanıza yardımcı olmak ana misyonumuzdur.

Bu misyona bağlı kalarak, çözüm ortağınız sıfatoyla sizlere sürekli gelişmeye açık, kalıcı çözümler sunuyoruz. Güvenilirlik, Sorumluluk ve Müşteri Odaklılık ilkelerini benimseyen OC Danışmanlık’en öncelikli hedefi Türk Sanayisi’ne Katkıdır.

MİSYONUMUZ:
Şirketimiz, merkezi Marmara Bölgesi olmak üzere ülkemizin tüm bölgelerinde; kobilere ve büyük sanayi kuruluşlarına Genel Yönetim Sistemleri eğitimi ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. Misyonumuz, Kalite bilincini yaygınlaştırmak, kaliteli işletme ve yönetimlerin oluşturulmasını sağlamak ve Türk Sanayisine Katkı sağlamaktır.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Oc Danışmanlık
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » ISO Kalite Belgesi
Yetkili Kişi: bülent törener
Adres: meciyeköy istanbul. ilkadım-samsun
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (542) - 2360852
Web Sitesi: www.oc-kalite.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Oc Danışmanlık firma bilgileri. Oc Danışmanlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Oc Danışmanlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Oc Danışmanlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.