Ock Yapı Mlz. İnş. Taah. San. Ve Tic. Ltd. Şti

Şirket Hakkında
10 senesi “Zemin Sektörü” olmak üzere toplamda 15 senelik “İnşaat Sektörü” tecrübesini “OCK YAPI MLZ. İNŞ. TAAH. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.” bünyesinde toplayıp, hizmetlerine kaldığı yerden aynı kalite anlayışıyla devam etmek üzere ve “Sadece Zemin…” sloganıyla “İnş.Müh. Ömer ÇETİNKAYA” tarafından 2013 yılında kurularak sektördeki yerini almıştır.

Firmamız daha önceki sektörel deneyim ve geniş müşteri portföyü ile birlikte, kuruluşundan bu yana geçen kısa sayılabilecek süre zarfında yaptığı büyük ve prestijli projelerle, her sene karlılık ve cirosunu arttırmış ve arttırmaya devam etmektedir. Bünyesinde barındırdığı; geniş usta kadrosu, ekipman ve makine parkı ile daha minimal işlerde perakende satış ve uygulamaların yanı sıra özellikle yüksek yapılarda yapılan imalatlar konusundaki geçmiş deneyimleri ve iş bitirmeleriyle de büyük projelerin "İnce İşler" ihalelerini alarak Taahhüt işleri yapan ve hızla büyümeye devam eden bir firmadır.
SATIŞ & UYGULAMA:

-Parke (Lamine, Masif, Marküteri, Endüstriyel, Spor)

-Deck (Ahşap Deck, WPC-Kompozit Deck ve Aluminyum Deck)

-Ahşap Merdiven, Korkuluk, Küpeşte

-Sistre, Cila/Yağ Uygulamaları

-Halı (Karo ve Axminster Duvardan Duvara )

-PVC (LVT-Karo, Homojen, Heterojen, Örgü Vinil)

-Kauçuk (Karo , Rulo, SBR-Dökme)

-Linolyum

-Yükseltilmiş Döşeme

-Epoksi ve Poliüretan

-Şap (Konvansiyonel ve Self-Leveling)

-Ardex K80

-Dökme ve Reçineli (Grenarc-Stonewalk) Mozaik

-Beton Yüzey Sertleştirici

-Baskı Beton

-Rapid Terrazzo

-Seramik

-Zemin grubu Yapı Kimyasalları, Temizlik ve Bakım Ürünleri

"OCK Floor Concept" olarak en büyük çaba ve gayemiz; her geçen gün müşteri portföyümüzü genişletmek adına; daha önce hiç çalışmadığımız firmalarla da tanışıp, çalışmaya başlayarak yaptığımız iş kalemlerinde, tıpkı halihazırda çalıştığımız tüm firmalarda olduğu gibi yeni firmalarında vazgeçilmez partnerleri arasına girebilmek
Ock Yapı Mlz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ock Yapı Mlz. İnş. Taah. San. Ve Tic. Ltd. Şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Malzemeleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Dekorasyon
Yetkili Kişi: Ömer Çetinkaya
Adres: Koşuyolu Mah. İmar Limited Sk. 13/1 kadıköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3400094
Web Sitesi: www.ock.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ock Yapı Mlz. İnş. Taah. San. Ve Tic. Ltd. Şti firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 3.5 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Ock Yapı Mlz. firma bilgileri. Ock Yapı Mlz. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ock Yapı Mlz. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ock Yapı Mlz. İnş. Taah. San. Ve Tic. Ltd. Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-01-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.