Odibs

Şirket Hakkında
İstanbul Türkiye’ de faaliyet gösteren Odibs ( Uluslararası Broker ve Danışmanlık Hizmetleri ) aracı şirket olarak kendimizi tanıtmaktan mutluluk duyarız.

Amacımız yabancı şirketler arasında uluslararası ticari işbirliğini ve ihtiyaçları doğrultusunda satın almalarını sağlamaktır. Bu iş birliği; uygun üreticileri veya ürünleri bulmakla başlar ve her iki tarafın ticari anlaşma sağlaması ile sonuçlanır.

Şirketimiz çeşitli sektörlerde uzmanlaşmış sertifikalı kadrosuyla dünya genelinde hizmet vermektedir.

Ürünleriniz ne olursa olsun, pazar araştırmasını yapar, en iyi üreticiyi sizin için bulur komisyon ile satışınızı yapabiliriz.

Aynı zamanda yurt içinde ve yurt dışında bulunan şirketlere ihracat, ithalat, gümrük ve nakliye işlemleri ile ilgili danışmanlık yapmaktadır.

Ayrıca, ülkemiz kobilerine yönelik yurtdışında hedef pazar seçimi ve bu pazarlara yönelik strateji belirlemek amacıyla fiyat, pazarlama, potansiyel müşterilere ulaşma ile mallarının taşıma şartlarını her ülkenin yasal koşullarına uygun değerlendirmeye hazırız.

Sadece Türkiye de değil diğer ülkeler arasında ki ticarette de köprü görevini üstlenmeyi hedefleyen şirketimiz sektörlerini ve müşteri portföyünü her geçen gün genişleterek büyümektedir.

Odibs
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Moda ve kaliteyi birleştirerek, en iyi ürünü en uygun fiyatlarla yurtiçi ve yurtdışındaki müşterilerine en hızlı şekilde ulaştırmak varlık sebebimizdir.

Tasarım, Planlama, Üretim, İthalat, Pazarlama birimlerimiz ve Satış noktalarımız aracılığı ile müşterimize sunduğumuz hizmet sürecinin tüm safhalarını kontrol altında tutmamız ve bunun getirisi olarak ortaya çıkardığımız KUSURSUZ ürünlerimiz sektördeki rakiplerimizden bizi ayıran temel faktördür.

Hedefimiz yalnızca büyümek değil, doğru strateji ve emin adımlarla kar ederek büyümek ve sektöründe değişmez bir lider konumuna gelmektir.

Kaliteli ürün ve kusursuz hizmet sunarak müşteri memnuniyetini sağlamak öncelikli hedefimizdir.

Değerlerimiz başarımızın sırrı ve hedeflerimize ulaşmak için güç aldığımız en önemli unsurdur.

İletişim Bilgileri
Firma: Odibs
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
İkincil Sektörü:Deri Ürünleri / Ayakkabı » Cüzdan, Kemer
Yetkili Kişi: Ömür Dönmez
Adres: orta mah. akel sk. alba san. sit.A/blok no:76 kat:3
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6138221
Web Sitesi: www.odibs.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
bay bayan ve çocuk deri kemer suni deri kemer. her kalite ve renkte imalat yapabilriz.
bay bayan çocuk deri ve suni deri kemerler. her kalitede ve renkte üretim yapabiliriz.
İlan Talep ve Teklifleri
Bakau Kerestesi Aramaktayim
Maldivler deki musterim icin bakau kerestesi aramaktayim yaptigim arastirma sonucu Turkiye de herhangi bir ureticiye raslamadim, elinde bu urunden bul...
Her Kalite Ve Model De Kemerler İmalatı
Her çeşit kalite, model ve renk te kemer imalatı yapmaktayız. Yurt içi başta olmak üzere yurt dışından gelecek olan ithalat taleplerine de cevap...
Odibs firma bilgileri. Odibs adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Odibs ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Odibs firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.