Ofis Dünyası Mobilya Ve Dekorasyon San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
2002 yilinda kaliteden ödün vermeden müsterileri ve çalisanlari için en iyisini yapmak amaçli kurulmustur OFIS DÜNYASI. Kurulusundan bu yana üretmek temellerine dayanan, sadece ekonomik olmasiyla degil, kaliteli ve müsterilerinin kullanim aliskanliklarina uygun ürünler üretmektedir. Müsterilerinin zamanina ve haklarina saygi duyan OFIS DÜNYASI, sadece Türkiye’de degil dünyada da adini yaptigi ihracatlarla duyurmus bir firmadir. Müsterilerine sundugu özel projelerle, özel ürünlerle ve de özel fiyatlarla hizmet sunmaktadir. Ilgilendiginiz her hangi bir konuda bilgi almak için aradiginiz takdirde OFIS DÜNYASI ailesinden sizinle ilgilenebilecek ve sizi yönlendirebilecek bir uzmanla görüsebilirsiniz. OFIS DÜNYASI, güvenilir ve uzun vadede dayanikli ürünlerle kalitesindeki çitayi her geçen gün yükselterek, ofis mobilyasi sektöründeki yoluna emin adimlarla devam etmektedir. Insanlik için faydali ve çevreye uyumlu ürünleriyle dünyada da en iyi olmak için mobilyayi sanata dönüstürmeye devam edecektir.
Ofis Dünyası Mobilya
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ofis Dünyası Mobilya Ve Dekorasyon San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Büro Malzemeleri / Kırtasiye » Büro Mobilyası
Yetkili Kişi: Mustafa OĞLAKÇI
Adres: Fevzi Cakmak Mah. Cemal Gursel Cad. No:56/1-1 Pendik
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5965510
Web Sitesi: www.ofisdunyasi.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ofis Dünyası Mobilya firma bilgileri. Ofis Dünyası Mobilya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ofis Dünyası Mobilya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ofis Dünyası Mobilya Ve Dekorasyon San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.