Ofisim Büro Mobilyaları Tic.san.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Ofisim Büro Mobilyaları, Adana ili Ceyhan yolu üzeri girne bulvarı no:134 yüreğir/adana adresinde bulunmaktadır. Firma Orman / Kağıt / Mobilya » Ofis Mobilyaları sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Dilek YÜCEL dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Ofisim Büro Mobilyaları 20 yıllık tecrübe ve başarı dolu geçmişe sahip bir şekilde işe başlamıştır.Her geçen gün bünyesine kattığı yeniliklerle müşterilerine daha iyi hizmet verebilme yolunda doğru ve emin adımlarla ilerlemektedir. Geniş ürün yelpazesi, kalite, ergonomi ve estetiği siz değerli müşterilerimize uygun fiyat seçenekleri ile sunmaktadır.
Yurt içinde göstermiş olduğumuz başarıyı yüksek hedeflere taşıyarak, yurt dışında da
ülke bazında bayilikler verme yolunda ilerleme kaydetmiştir. Hedefimiz Dünya çapında OFİSİM’ i tüm müşterilerimize tanıtmaktır.

ISO-9001:2000 ve TSE Belgeleri ile İhracatta belirli pazar payını elde etmiş bulunup, yüksek kalite standartları ile ürünü kullanıcıya en iyi şekilde sunup, müşteri memnuniyetini sağlamıştır.

Ofisim Büro Mobilyaları olarak felsefemiz; Marka Olma üzerine kurulmuştur.
Genç ve dinamik kadrosu ile yeniliklere açık, farklılığı hiçbir zaman elden bırakmayan modern ve estetik modeller yapma ilkesinden vazgeçmemiştir. Müşter
İletişim Bilgileri
Firma: Ofisim Büro Mobilyaları Tic.san.ltd.şti.
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ofis Mobilyaları
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Sanayi
Yetkili Kişi: Dilek YÜCEL
Adres: Ceyhan yolu üzeri girne bulvarı no:134 yüreğir/adana
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (322) - 3211272
Faks: (322) - 3210111
Web Sitesi: www.ofisimburo.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Yurtiçi Yurtdışı Bayilikler Verilecektir...
Ofisim Büro Mobilyaları olarak Yurtiçinde ve Yurtdışında bayilikler vermeyi düşünüyoruz. İlgilenenler varsa lütfen bizimle irtibata geçiniz...
Ofisim Büro Mobilyaları firma bilgileri. Ofisim Büro Mobilyaları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ofisim Büro Mobilyaları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ofisim Büro Mobilyaları Tic.san.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.