Oftar Tarım Ürünleri

Şirket Hakkında
zeytin zeytinyağı alanında faliyet göstermekteyiz.ürünlerimizin çoğu kendi mahsulumuz olduğu için fiyatlarımız çok avantajlıdır.mineral bakımından dünyanını en zengin zeytin yağının üretildiği aydın dağlarınını zirvelerine yakın ılıdağ bölgesinden elde edilmektedir.sadece salamura natural(katkısız)zeytin satmaktayız.-içeriği su tuz ve doğal kaynak suyudur-
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Oftar Tarım Ürünleri
Sektörü: Gıda / Tarım » Yağ Sanayi
Yetkili Kişi: mahmutoflaz
Adres: gündogan yolu üzeri ılıdağ köyü köşk aydın
Şehir: Aydın
Ülke: Türkiye
Telefon: (544) - 6910901
Faks: (256) - 0000000
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Memecik Tipi Natural Salamura Zeytin Ve Natural Zeytinyagı Satışı
Zeytin:260 340 arası kalibrede memecik tipi natural salamura zeytin satımı yapmaktayız.zeytinler dogal kaynak suyu ile salamura edilmiş olup tuzdan ba...
Oftar Tarım Ürünleri firma bilgileri. Oftar Tarım Ürünleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Oftar Tarım Ürünleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Oftar Tarım Ürünleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-02-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.