Öge Metal-endüstriyel Mutfak Ekipmanları San. Tic. Ltd Şti.

Şirket Hakkında
Mutfak Ekipmanları ve Fırın Ekipmanları üretiminde uzmanlaşan, 10 yılı aşkın bir sürede faaliyet gösteren firmamız, 2004 yılında kurulmuş olup, şuan 1,900 m2 alanda deneyimli elemanlarıyla Endüstriyel Mutfak’ta üretimini gerçekleştirerek ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır.
Öge Metal-endüstriyel Mutfak
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Öge Metal-endüstriyel Mutfak Ekipmanları San. Tic. Ltd Şti.
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: Mustafa Aykut
Adres: Fevzi Çakmak Mah. 10670 Sok 26/s (4 Üncü Büsan Sanayi )karatay Konya
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 5019666
Web Sitesi: www.ogemetal.net
Ürünleri
*Paslanmaz *Pilot lamba. *Güvenlik termostatlı *Yağ Boşaltma Musluğu *Soğuk Yağ bölgesi Bu fiyat listesi üzerinden size %50 iskonto uygulayacağ...
İlan Talep ve Teklifleri
Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Satılacaktır (%50 İskonto)
Konya’da endüstriyel mutfak ürünleri üretimi yapmaktayız. Deneyimli kadromuzla çıktığımız bu yolda sizlerle de çalışmaktan memnuniyet duyarız. www...
Öge Metal-endüstriyel Mutfak firma bilgileri. Öge Metal-endüstriyel Mutfak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Öge Metal-endüstriyel Mutfak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Öge Metal-endüstriyel Mutfak Ekipmanları San. Tic. Ltd Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-12-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.