Oge Plastik File Amb.ve Mak.san.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
OGE Plastik File Ambalaj Makine Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. olarak kuruluşumuz olan 1995 yılından beri plastik file üretiminde yenilikçi bakış açısıyla, sektörde değişen talepleri yakından takip ederek, özgün ürünlerle yüksek standartlarda üretim yapmaktayız.
Ürünlerimizi Türkiye pazarının yanı sıra çeşitli ülkelere de ihraç ederek, kaliteye olan talebi başarıyla karşılamaktadır. Firmamız gerek yurtiçi, gerekse yurtdışı pazarında kalite ve uygun fiyat politikası ile aranan bir üretici konumuna gelmiştir.
Tecrübeli çalışanlarımız ve uzman kadromuz ile talep ettiğiniz ürünleri; yüksek kalite, uygun fiyatlandırma ve doğru zamanda sizlere sunabilmek için tüm gücümüzle çalışmaktayız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Oge Plastik File Amb.ve Mak.san.tic.ltd.şti.
Sektörü: Ambalaj » Plastik Ambalaj
İkincil Sektörü:Ambalaj » Endüstriyel ve Özel Ambalajlama
Yetkili Kişi: Sami Külçe
Adres: Ozan Abay Cad. No:66/204 Bayraklı
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4697380
Web Sitesi: www.plastikfile.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Oge Plastik File firma bilgileri. Oge Plastik File adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Oge Plastik File ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Oge Plastik File Amb.ve Mak.san.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-04-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.