Ogem Group

Şirket Hakkında
Su aritma ve pis su atik sistemleri uzerine SFA markasinin distributorlugunu yurutmekteyiz.Vitrifiye tuvalet dus camasir ve bulasik makinasi gibi pis su atiklarinin kanalizasyon ya da konteynerlere ulasimini saglayan ozellikle kot alti ve atigin ulastirilamadigi yerlere, buyuk masraflarla tesisat dosenmesinin onune gecip cok kolay ve basit bir sekilde monte edilebilen dunyada alaninda tek olan Saniflo markasi...
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ogem Group
Sektörü: Taş, Toprak ve Cam Ürünleri » Seramik / Porselen
Yetkili Kişi: Boran KUMAN
Adres: atasehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4556700
Faks: (216) - 4556701
Web Sitesi: http://www.saniflo.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Sfa Sihhi Tesisat Aritma Sistemi
WC, camasir, bulasik makinesi ve pis su atik sistemi.Atigi 10db in altinda calisarak parcalayip 300 metre ileri 30metre yukariya kadar tahliyesini sag...
Ogem Group firma bilgileri. Ogem Group adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ogem Group ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ogem Group firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-12-2006 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.