Ogs Elek. Elk. San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Bilinç düzeyi artmış müşterilerin değişen istek ve beklentileri gerek ürünlerin gerekse sunulan hizmetlerin sürekli geliştirilmesini ve iyileştirilmesini zorunlu kılmaktadır. OGS bu bilinçle özgün hizmet anlayışı sunarak güncel teknoloji kullanımını, sektördeki uzmanlığını iş deneyimi ile birleştirip müşterilerinin iş ihtiyaçlarına bire bir cevap veren çözümler sunmaktadır.
Şirketimiz sektördeki talep ve beklentileri yoğun tecrübesi ve konuya uzman bakışıyla profesyonel biçimde değerlendirmekte; yenilikçi, gelişmeci bir yaklaşımla müşteri memnuniyetini artırmaya çalışmaktadır. Bu sayede kısa sürede tanınan ve örnek alınan bir kurum haline gelmiştir. OGS kuruluşundan bu yana geçen süre içinde hızlı, kaliteli, güvenilir, evrensel standartlarda ve uzmanlaşmış hizmet anlayışını bütün Türkiye’yi kapsayacak şekilde hızla yürütmektedir.
Ogs Elek. Elk.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ÜRÜNLERİMİZDE OSRAM DRAGON SERİSİ POWER LED KULLANMAKTAYIZ. ÜRÜNLERİMİZ TEKNİK HATALARA KARŞI 3 YIL BİRE BİR DEĞİŞİM GARANTİSİNE SAHİPTİR.
İletişim Bilgileri
Firma: Ogs Elek. Elk. San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Aydınlatma / Lamba / Ampul
Yetkili Kişi: OSMAN ÇALIŞKAN
Adres: Alınteri Bulvarı Gül 86 Yapı Koop. No:1 / 59 ostim
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3548301
Web Sitesi: www.ogselektronik.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ogs Elek. Elk. firma bilgileri. Ogs Elek. Elk. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ogs Elek. Elk. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ogs Elek. Elk. San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-12-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.