Öğünler Hurda Metal Nakl. İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
TOPTAN, HURDA, MADEN VE İNŞAAT MALZEMESİ ALIM & SATIMI
Öğünler Hurda Metal Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Yılı Aşan Geri Dönüşümü Boyunca Sahip Olduğu Bilgi ve Tecrübeyi, Siz Değerli Müşterilerimiz İle Paylaşmanın Heyecanını Duyar. Kurulduğu Günden İtibaren Hurda Grubu, Maden Grubu ve İnşaat Malzemesi Konusunda Toplama & Ayrıştırma Yapan Uzman Kadroya Sahip Olan Şirketimiz; Hurda Demir, Bakır, Sarı, Aliminyum, Çinko, Krom, Kablo, Makina, Boru, Profil, Köşebent, U Demiri, I Demiri, Saç, İnşaat Malzemesi, Pano , Direk, İskele, Tünel Kalıpları, ve Benzeri Tüm Değerli Metallerinizi Toptan Alımını & Satımını Yaparak Geri Dönüşüme Katkıda Bulunuyoruz. Hizmetlerimiz Değerli Metal Alımı Sonrası; Değerli Metallerinizi Hurda Grubu, Maden Grubu ve İnşaat Grubu Olarak Ayrıştırdıktan Sonra Fabrikalara ve Dökümhanelere Sevk Edilerek Geri Dönüşümü Sağlanmaktadır. İşletmemiz Kurulduğu İlk Andan İtibaren Müşteri Memnuniyetine Verdiği Önem ve Zoru Başarma, Azmi Sayesinde Kısa Sürede Değerli Metal Sektöründe Anınmış ve Bu İlkelerinden Asla Vazgeçmemiştir. Firmanın Değişmez Prensipleri İyi Bir Hizmet, Geri Dönüşüme Katkısı, Başarısı ve Sürekliliğin Teminatı Olarak Hizmette Dürüstlük ve Kalite Prensibiyle Çalışan Öğünler Hurda Metal Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gösterdiğiniz ve Göstereceğiniz Yakın İlgi ve Alakanızdan Ötürü Teşekkür Eder Sizlere Bugün ve Gelecekte Hizmet Vermekten Memnuniyet Duyar.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Öğünler Hurda Metal Nakl. İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Malzemeleri
Yetkili Kişi: Hacı Emin ÖĞÜNLÜ
Adres: 1600 SOK NO : 7 DOĞANLAR BORNOVA / İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 7120526
Faks: (232) - 4781540
Web Sitesi: www.ogunlerhurdametal.com
Ürünleri
TOPTAN, HURDA, MADEN VE İNŞAAT MALZEMESİ ALIM & SATIMI Öğünler Hurda Metal Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Yılı Aşan G...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Öğünler Hurda Metal firma bilgileri. Öğünler Hurda Metal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Öğünler Hurda Metal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Öğünler Hurda Metal Nakl. İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-11-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.