Oğuzhan Okumuş-gelişim Osgb

"En iyi yol Güvenli yoldur. En iyisi için Oğuzhan Okumuş - Gelişim OSGB"

Şirket Hakkında
6331 sayılı kanun çerçevesinde osgb ' miz; İş Güvenliği Uzmanı Temini, İşyeri Hekimi Temini, Diğer Sağlık Personeli Temini, saha denetimleri, risk analizleri, 6331 e uygunluk performan ölçümleri, sahalara ve sektörlere özel kontrol listeleri, İSG Eğitimleri ' hizmetleri vermektedir. Faaliyetlerini Ankara osgb merkezi ve Manisa osgb ' şubesi ile ( Kırıkkale osgb , Aksaray osgb , Bolu osgb, Kırşehir osgb, Konya osgb, Çankırı osgb, Eskişehir osgb, Manisa osgb , ve Balıkesir osgb, Uşak osgb , ve Kütahya osgb, Denizli osgb, İzmir osgb ) hizmetleri vermekteyiz.
Oğuzhan Okumuş-gelişim Osgb
Ürün-Hizmetleri Hakkında
6331 sayılı kanun çerçevesinde OSGB ' miz; İş Güvenliği Uzmanı Temini, İşyeri Hekimi Temini, Diğer Sağlık Personeli Temini, saha denetimleri, risk analizleri, 6331 e uygunluk performan ölçümleri, sahalara ve sektörlere özel kontrol listeleri, İSG Eğitimleri ' hizmetleri vermektedir. Faaliyetlerini Ankara osgb merkezi ve Manisa OSGB ' şubesi ile ( Kırıkkale osgb , Aksaray osgb , Bolu osgb, Kırşehir osgb, Konya osgb, Çankırı osgb, Eskişehir osgb, Manisa OSGB , ve Balıkesir OSGB , ve Uşak OSGB , ve Kütahya OSGB , Denizli OSGB ' , ve İzmir OSGB ' ) hizmetleri vermekteyiz. http://www.gelisimosgb.com/isg-egitimleri/

OĞUZHAN OKUMUŞ – GELİŞİM İşçi Sağlığı İş Güvenliği Danışmanlığı Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Ankara osgb firmaları arasında Uluslararası projelerde çalışmış NEBOSH, BSC, IOSH belgeli IIRSM, IOSH üyeliklerine sahip iş güvenliği uzmanları ve deneyimli işyeri hekimleri ile öne çıkmaktadır. İlkemiz, Ankara OSGB firmaları ve Manisa OSGB firmaları arasında önde gelen ve kendini sürekli yenileyen yapısı ile öncü olarak OSGB Mantığının ilerisinde hizmet vermektir. Bu kapsamda firmamız online Eğitim portalını ' açmıştır.
İletişim Bilgileri
Firma: Oğuzhan Okumuş-gelişim Osgb
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Oğuzhan Okumuş
Adres: İvedik OSB 643 sokak ( yeni 1434 ) Özankara Sanayi Sitesi Yenimahalle Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3958272
Web Sitesi: http://www.gelisimosgb.com/
Ürünleri
OĞUZHAN OKUMUŞ – GELİŞİM İşçi Sağlığı İş Güvenliği Danışmanlığı Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Ankara osgb firmaları arasında Uluslararası projelerde ça...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Oğuzhan Okumuş-gelişim Osgb firma bilgileri. Oğuzhan Okumuş-gelişim Osgb adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Oğuzhan Okumuş-gelişim Osgb ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Oğuzhan Okumuş-gelişim Osgb firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-06-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.