Oğuzlar Koltuk Döşeme

Şirket Hakkında
Müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarının farkında olarak; esnek yapımızla, öncü ve yaratıcı çözümlerimizle, müşterilerimizin yaşamlarına değer katan, onları farklı kılan ürün ve hizmetler tasarlayıp sunmaktır.
Her üründe kaliteli hammadde kullanımı kadar, işçilikteki ustalık ve tecrübe de önemlidir. Estetik bir bakış açısı ile her tür zevk ve beğeniye hitap ederek, ihtiyaçlarınızı karşılarken uzun yıllar kullanabileceğiniz ürünler sizlere sunabilmek için her tür çabayı sarf etmekteyiz.
Her zaman kalite ve estetiği bir arada sunmayı amaç edinip, son teknoloji ile üretimi hedeflemekteyiz. Ürünlerimiz, 1. kalite malzeme ve işçilik ile üretilmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Oğuzlar Koltuk Döşeme
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Koltuk
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Mobilya Kaplama
Yetkili Kişi: NUH KARA
Adres: HESKOP SANAYİ SİTESİ M/3 BLOK NO:45 İKİTELLİ/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6701081
Web Sitesi: www.oguzlarmobilya.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Oğuzlar Koltuk Döşeme firma bilgileri. Oğuzlar Koltuk Döşeme adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Oğuzlar Koltuk Döşeme ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Oğuzlar Koltuk Döşeme firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-12-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.