Okul Gerec Eğitim Araç Gereçleri Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
1980 yılında Kayseride Üretima başlayan firmamız "Eğitimin Başladığı yerden Bittiği Yere Kadar" sloganı ile Tüm Okul donanımlarının üretimini yapmaktadır.

Ayrıca Eğitim ve Öğretim Kurumlarının Kurumsal Farkındalıklarının bilinciyle Kurumlara özgün Komple Proje çözümleri ve üretimleride firmamız tarafından yapılmaktadır.

Türkiyede Lider eğitim kurumlarının bir çoğunu referanslarına katan firmamızın Avrupa ve Ortadoğuyada ihracatları devam etmekte olup Global piyasalardada tercih edilen bir firma olmak ayrıca;

Global rekabet ortamında Minumum kar ile Yüksek kalitede sürekli üretim yaparak Müşteri tatmini sağlamak yegane hedefimizdir.
Okul Gerec Eğitim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Okul Gerec Eğitim Araç Gereçleri Ltd. Şti.
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ofis Mobilyaları
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Hastahane Mobilyaları
Yetkili Kişi: İlker Yüceler
Adres: Organize Sanayi Bölgesi 16. CAD. 54/D Melikgazi/Kayseri
Şehir: Kayseri
Ülke: Türkiye
Telefon: (352) - 2406869
Web Sitesi: www.okugerec.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Okul Gerec Eğitim firma bilgileri. Okul Gerec Eğitim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Okul Gerec Eğitim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Okul Gerec Eğitim Araç Gereçleri Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-01-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.